KRIZNO STANJE

Dok Angie kopni, Brad tugu utapa u alkoholu

26.09.2009 u 10:00

Bionic
Reading

Angelina je zbog stresa navodno spala je jedva 45 kilograma otkad se prije mjesec dana s djecom i Bradom preselila u dvorac Miraval u južnoj Francuskoj, sve da bi spasili svoju vezu. No,čini se da su sve dalje i dalje jedno od drugoga i, dok Angie kopni, Brad navodno tugu utapa u alkoholu

'Angelina izbjegava hranu, što je siguran znak da im je veza u krizi. Kosti joj strše i izgleda kao da je bolesna. Brad se prestao truditi uvjeriti je da jede, iako je užasno mršava. On kaže da ga ona ionako ne sluša, pa da njegove molbe nemaju smisla. Čini se da je digao ruke od njihove veze', rekao je izvor blizak paru za jedan britanski magazin.

Slavni par koji zajedno podiže šestero djece navodno se posvađao oko Angelininih brojnih humanitarnih projekata.

'Brad joj se divi, ali mu se čini da je otišlo predaleko. Dok se ona okreće izbjegličkim logorima, on mora paziti na djecu. Pomažu mu dadilje, ali je sve to ipak iscrpljujuće. On svoju tugu utapa u alkoholu. Život mu je u zadnje vrijeme prilično maničan, pa se smiruje s nekoliko čašica pića. Brad nije išao s Angelinom u izbjegličke kampove u Keniji, kao ni u Etiopiju s njom i Zaharom prošli tjedan. On je otišao u Los Angeles, gdje dogovara filmske projekte', potvrdio je izvor.