MODNO USKLAĐENI

Šalković i Gruica isto odjeveni, što im bi?

28.11.2014 u 12:06

Bionic
Reading

Iako su zajedno tek od ljeta, pisac Hrvoje Šalković i glumica Ana Gruica potpuno su nerazdvojni. Gotovo da ih ne više ne može vidjeti jedno bez drugoga, a tako je bilo i ovoga četvrtka, kada su zajedno stigli u Laubu u kojoj je održan godišnji Jagermeister party pod nazivom Čudesna šuma

Najzanimljiviji detalj, a koji su ipak primijetili brojni okupljeni, modna je usklađenost Ane i Hrvoja. Par je, čini se, toliko zaljubljen da su se jednako i odjenuli. Oboje su stigli u crnim kožnim jaknama i sivim ispranim trendi trapericama. Prilikom poziranja nisu skidali osmijehe s lica, baš kako to obično biva u posljednje vrijeme.


Popularni 41-godišnji kolumnist i pisac svojim je šarmom osvojio devet godina mlađu bivšu splitsku manekenku, a ona ga je osim svojom ljepotom osvojila i savršenom mediteranskom kuhinjom, čime se on nerijetko hvali putem Facebooka. Iako nam je Ana nedavno rekla kako još uvijek ne razmišlja o preseljenju u metropolu, s obzirom na to da sve više vremena provodi s Hrvojem, nema sumnje da će se uskoro i to dogoditi.