NOVI DEČKO, NOVI LOOK

Seksi Helena Minić uživa u pogledu dečka Matanića

25.11.2014 u 11:52

Bionic
Reading

Ljubav između glumica i redatelja nije ništa neobično. Glumicu Helenu Minić i redatelja Dalibora Matanića isprva je vezivala samo strast prema poslu, a danas su par. Helena je sinoć nagrađena Nagradom hrvatskog glumišta u Hrvatskom narodnom kazalištu za ulogu iz predstave 'Thelme & Louise', kojoj je redatelj Dalibor Matanić. U svibnju su javno otkrili osjećaje koje gaje, a da glumici redateljeva ljubav godi, vidljivo je i po njezinu blistavom izgledu. Pustila je kosu, postala crvenokosa te danas puno više igra na kartu seksipila... Raskošnim dekolteom sinoć je sve očarala!

Iako glumica Helena Minić i redatelj Dalibor Matanić ne vole previše pričati o svojoj ljubavi, u ovom slučaju njihova zajednička fotografija govori više od riječi. Razdragani Dalibor i nasmiješena Helena pri ulasku u HNK pozirali su pred fotografima. Matanić nije skidao pogled sa svoje drage koja se stylingom potrudila plijeniti pozornost i ostalih sudionika te večeri.


Romansa glumice i redatelja počela je, kažu zajednički prijatelji, nakon premijere 'Thelme & Louise' u Heleninoj rodnoj Puli sredinom svibnja.

Ona je igrala Thelmu i tada se zahvalila Mataniću što joj je pomaknuo glumačke i ljudske granice. Redatelj se vrlo brzo nakon premijere predstave iselio iz unajmljenog stana u centru Zagreba u kojem je živio s djevojkom Moranom Cerovec i njezinim djetetom iz prethodnog braka, a Helena je ostavila Hrvoja Klobučara s kojim je živjela od prvog dana njihove veze.

Sinoć je cijela priča dobila epilog jer je lijepa Istrijanka na dodjeli Nagrada hrvatskog glumišta dobila nagradu za najbolju glavnu žensku ulogu upravo za ulogu Thelme u predstavi 'Thelma i Louise', koja ju je izula iz cipela kako glumački tako i privatno.

Dalibor i Helena blistaju kad su zajedno, a ona zbog nove ljubavi više ne suspreže svoj seksipil. Elegantnom crnom haljinom hrabro je otkrila dekolte, a ta preobrazba u fatalnu ženu sve je prisutne ostavila bez daha.