NATALI DIZDAR:

'Nemam iza sebe ničega čega me je sram'

25.11.2014 u 08:26

Bionic
Reading

Pjevačica Natali Dizdar tijekom svoje karijere surađivala je s eminentnim hrvatskim glazbenicima uključujući Arsena Dedića, autora velikog hita 'Zamijenit ću te gorim', Dinu Šarana, Darka Rundeka, Boška Petrovića. Dobitnica prestižnih nagrada kao što su Porin, Zlatna kugla, Večernjakova ruža i Davorin, u intervju za tportal priznala je da izlet u reality nikada ne bi ponovila, iako zbog toga ne žali, a najviše od svega joj je drago što iza sebe nema ničega čega se srami

Natali Dizdar zasjala je još 2003. u showu 'Story Supernova Music Talents', gdje je svojim vokalnim sposobnostima hipnotizirala TV gledatelje. Natali je u deset godina objavila dva vrlo uspješna studijska albuma te desetak singlova koji su nerijetko dospijevali u vrhove domaćih top ljestvica. Mlada pjevačica bila je nositeljica osam nominacija za Porin 2006. godine, kao i dobitnica Porina 2004. godine u kategoriji najboljeg debitanta.


Natali, slaviš uspješnih deset godina karijere, tko ti je najviše pomogao da ostaneš svoja?
Oko sebe gotovo od samog početka imam super tim profesionalaca, koji je sa mnom i definirao moju karijeru. Tu prvenstveno mislim na menadžericu Gogu Bosak, producentske timove, redatelje i svoj bend. Što se tiče vjernosti sebi, ne vidim kako je ikako drugačije moglo ispasti. Ono si što jesi, sa svim izborima, odlukama i iskustvima.

Pristaješ li na kompromise u poslu?
Kompromis je nužan u svakom odnosu, poslu, kreativi; međutim, postoje stvari oko kojih se mogu ili ne mogu sklapati. Mislim da tu nismo puno griješili, ako uopće i jesmo. Nemam iza sebe ništa čega se sramim ili što bih voljela promijeniti.

Koliko ti znače nagrade, koja ti je posebno dala vjetar u leđa?
Nagrade su super kad ih dobiješ, a manje super kad ih ne dobiješ. Sve u svemu, lijep kompliment nečijem radu i trudu i potvrda da ste napravili nešto dobro. Ne znam koja mi je dala vjetar u leđa… Mislim da moja karijera nije ovisila o nagradama.

Sjećaš li se svojih početaka, bi li ponovo sudjelovala u reality showu?
Sada taj izlet sigurno ne bih ponovila, ali da se mogu vratiti u ono vrijeme, kada se taj show održavao, ne znam što bih učinila. U svakom slučaju, nije mi žao, bilo je fora i na kraju je odredilo moj život kroz glazbu i sve što sam do sada napravila.

Voliš putovati, koje je sljedeće putovanje?
Vidjet ćemo. Još nisam kupila kartu, tako da ne želim mantrati.

 

Nakon rasprodanih koncerata u Šibeniku, Dubrovniku, Puli i Zadru, poznata pjevačica nastupit će u petak, 5. prosinca, u kultnom zagrebačkom klubu Sax!. Na sada već tradicionalnom koncertu, proslavit će jubilarnih deset godina karijere. Ako želite na koncert, napišite nam zašto volite Natali Dizdar na zidu magazin.tportal.hr Facebook stranice, a mi ćemo najbolje odgovore nagraditi S TRI PUTA PO DVIJE karte.