STRAŠNE OPTUŽBE

Zvijezda obiteljske serije u velikom skandalu!

19.11.2014 u 18:25

Bionic
Reading

Bill Cosby, zvijezda nekad vrlo popularne serije 'Cosby Show', u kojoj je glumio simpatičnog oca, dr. Cliffa Huxtablea, našao se na meti teških optužbi

Slavni komičar proživljava teške trenutke jer je ponovno u središtu medijske pozornosti zbog optužbi za silovanje.

Priča se nedavno zahuktala, nakon što je stand up komičar Hannibal Buress podsjetio na  Cosbyjeva seksualna zlostavljanja žena! A zatim su u medijima svoja traumatična sjećanja iznijele Joan Tarshis i manekenka Janice Dickinson.

Naime manje je poznato to da je još 2004. Cosbyja čak 13 žena tužilo zbog zlostavljanja, a dvije godine kasnije uspjeli su se u tajnosti dogovoriti o odšteti!

Sada se ponovno aktualizirala priča o navodnim seksualnim zlostavljanjima zbog optužbi koje je iznijela Joan Tarshis, pišu američki mediji. Ona je otkrila da ju je Cosby prisilio da ga oralno zadovolji prije 45 godina, kad je imala 19 godina. Tarshis se tek sada odvažila ispričati svoju priču jer je mislila da joj nitko neće vjerovati. Pozvala je i druge žene da se ne boje te da optuže silovatelje.

'Nisam mogla ništa. Bila sam nemoćna i drogirana. Bio je i jači i veći od mene', kaže Tarshis, danas novinarka i publicistica.

Sličnu priču s javnosti je podijelila Barbara Bowman (47), što baca sasvim novo svjetlo na popularnog komičara koji se proslavio ulogom savršenog oca mnogobrojne obitelji u idiličnoj seriji 'Cosby Show', nekad vrlo popularnoj i na ovim prostorima. Serija se prikazivala od 1984. do 1992. i bila je velik hit.

Javnost je zatim dodatno uzburkala supermodel Janice Dickinson! Ona je u emisiji 'Entertainment Tonight' iznijela optužbu za silovanje na račun Billa Cosbyja te je 15. žena po redu koja je optužila poznatog komičara za silovanje.

Optužila ga je da joj je dao tablete i vino te da ju je omamio i seksualno iskoristio 1982. 'Izgubila sam svijest nakon što mi je dao tablete i vino. Kad sam se probudila, bila sam bez odjeće. Sve me je boljelo. Sjećam se da je skinuo odjeću', prisjetila se Janice.
  
Zbog svega ovoga glumac i komičar našao se na crnoj listi pa je vrlo neizvjesna budućnost njegovog stand up showa koji se trebao prikazivati na Netflixu. U međuvremenu je otkazao gostovanja u emisijama Queen Latifah i Davida Lettermana.

NBC
je pak priopćio da je otkazan i novi Cosbyjev neimenovani projekt - seriju koja se trebala početi snimati.
 
Bill Cosby (77) je ove strašne optužbe odmah opovrgnuo, no ovakav publicitet mogao bi ga koštati karijere.