LJUBAV S NAVIJAČIMA

Anica Kovač u Milanu: Od ponosa do srama

18.11.2014 u 12:47

Bionic
Reading

Anica Kovač za tportal je ispričala kako je od osjećaja ponosa prije utakmice Hrvatske i Italije u Milanu koji ju je preplavio za vrijeme druženja s navijačima na milanskom trgu Piazza del Duomo, nekoliko sati kasnije postala duboko razočarana i tužna zbog ispada pojedinaca

Dobra igra hrvatske reprezentacije na utakmici Italije i Hrvatske ostala je u sjeni zbog nekolicine huligana koji su ugrozili jako važnu kvalifikacijsku utakmicu za Europsko prvenstvo 2016. u Francuskoj.

Kiša baklji ugrozila je utakmicu koja je nakon dva prekida ipak nastavljena.


Samo nekoliko sati prije ispada na stadionu, hrvatski navijači družili su se na sunčanim ulicama Milana, a slike s Piazze del Doumo gdje se među navijačima orila pjesma obišla je svijet. Na najpoznatijem milanskom trgu Piazzi del Duomo među navijačima je uživala Anica Kovač, supruga bivšeg proslavljenog reprezentativca Roberta Kovača.

Navijač Hrvoje Prislinger iz Slavonskog Broda objavio je fotografiju na Facebooku na kojoj ponosno pozira uz nekadašnju prvu pratilju Miss svijeta koja nam je prepričala svoje dojmove.

'Bila je prekrasna atmosfera na Piazzi Doumo. Bila sam ponosna i sretna kada sam gledala kako smo ujedinjeni i kako navijači žive za reprezentaciju. No situacija na stadionu me totalno rastužila. Najviše zbog Nike koji je pokušao smiriti situaciju s navijačima. Rastužuje me činjenica da trud cijele ekipe bude ugrožen zbog pojedinaca koji traže pažnju na krivom mjestu', rekla nam je Anica koju su navijači oduševili pozitivnom energijom.

'Ne znam s kim se nisam slikala… Navijači su bili divni. Najljepše mi je kad me od milja zovu Ane', rekla je Anica koja je osudila agresivno ponašanje pojedinaca.

Navijač hrvatske reprezentacije Hrvoje nam je dodao da zbog navijanja i pjesme nije imao prilike popričati s Anicom, ali da je ona prva liga.