Estrada TATA NOGOMETAŠ

Kovač: 'Kćeri ću pomagati prva dva razreda, to nije teško!'

  • Autor: M. M.
  • 16.9.2009 10:18:03
  • 16.9.2009 9:06:55

Da i tata nogometaš itekako može pridonijeti intelektualno - akademskom razvoju djeteta, potvrdio je i naš proslavljeni reprezentativac Robert Kovač svojom najnovijom izjavom

Najstarija kći Anice i Roberta Kovača krenula je ovih dana u prvi razred, baš kao i sva ostala djeca koja nisu rođena sa zlatnom žlicom u ustima. Budući da je to veliki događaj za svaku mladu obitelj, tata Robert je progovorio o tome kako se ponovno snalazi u svijetu znanja i zadaća.

'Lijepo je i zanimljivo vidjeti da ona uči ono što sam ja učio davnih dana', kaže Robert, misleći na kruške i jabuke koje prvašići nižu u svoje crtanke. 'Trudit ću se da joj pomognem koliko mogu. Sad, prva i druga godina neće biti teške, pa onda barem te prve dvije', iskreno je za Stars priznao Robert svoje tutorske kapacitete.

Još je jedino pitanje kako će učenje s djecom ići njegovoj supruzi, nekadašnjoj misici Anici Martinović, koja se, osim spomenutim titulama miss i supruge nogometaša proslavila i izjavama poput 'Donijela sam na svijet troje djece i sada mogu reći da sam potpuno ispunjena žena' te ' Što čini ženu sretnom? Dobar suprug i djeca'.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više