ZABAVA U MILANU

Ana Rucner plesala na stolu u Armanijevom restoranu

30.10.2014 u 12:26

Bionic
Reading

Uspješna čelistica Ana Rucner za nedavnog posjeta Milanu nastupila je na privatnoj proslavi rođendana koja se održala u restoranu Giorgia Armanija, a u kojem je uz svoj performans i u zanosu čak zaplesala na stolu

Koliko je zaposlena i tražena čelistica Ana Rucner, najbolje dokazuju njezini brojni nastupi u zemlji, regiji, ali i inozemstvu. Nakon nedavnog posjeta Istanbulu Ana je posjetila Milano gdje se, kako doznajemo, jako dobro provela, baš kao i svi oni koji su imali priliku biti na proslavi na kojoj je imala nastup.

Kako doznaje tportal, prijateljica čelistice svom je suprugu za 60. rođendan poklonila upravo Anin nastup koji je bio poklon iznenađenja. Imućni talijanski bračni par zakupio je luksuzni restoran Nobu u vlasništvu talijanskog kreatora Giorgia Armanija, a na privatnoj proslavi bilo je toliko zabavno da se slavna čelistica u jednom trenutku popela na stol i izvela performans.


Ana je u proteklih nekoliko godina više puta posjetila Milano, a tijekom prošlogodišnjeg nastupa na milanskom tjednu mode upoznala je brojne osobe iz svijeta mode i biznisa, a s nekima od njih se i sprijateljila. Ana pak na Facebooku ipak nije objavila slike s raskošnog partyja, već tek jednu s milanskih ulica pokraj koje je napisala: 'Romantična jesenska noć u Milanu'.