OBOJICA JE ŽVAKALI

Brad Pitt voditelju showa pljunuo žvakaću gumu u oko

23.10.2014 u 20:46

Bionic
Reading

Sjećate se psina koje je Davor Jurkotić u sklopu projekata 'Bijele udovice' i 'U zdrav mozak' lažno se predstavljajući znao prirediti predstavnicima estradne i političke elite? Amerikanci imaju nešto slično, s malom razlikom što zvijezde poput Brada Pitta žrtvama postaju dobrovoljno

Jurkotićev američki pandan zove se Zach Galifianakis, a njegov show sukladno scenografiji zove se 'Između dvije paprati'. U utorak je na testiranje živaca između dvije paprati dobrovoljno sjeo Brad Pitt.

Na uvodna pitanja poput onih o gubitku nevinosti i razlogu netuširanja Brad je ili šturo odgovorio ili ostao bez komentara. Raspričao se tek na pitanje o svom humanitarnom radu, što je Galifianakis naprasno prekinuo dovodeći između dvije paprati redikula Louisa C.K. s najnovijim vijestima o štakorima u njujorškoj podzemnoj željeznici.

Na pitanje o životu u sjeni svoje žene Brad je iskašljao žvakaću gumu koju je mrtav-hladan voditelj stavio u usta i nastavio žvakati. Na Bradovu primjedbu da mu je to bila posljednja, Galifianakis ju je bacio na stol, a Brad ju je vratio u svoja usta i nastavio žvakati.

Glumac se uspio kontrolirati i na pitanja poput: 'Kako je izgledalo kad si prvi put ugledao Angelinu? Je li to bilo poput jedne od onih srednjoškolskih ljubavnih priča, recimo kao kad je Ross prvi put vidio Rachel? Znaš seriju 'Prijatelji', gledao si ih nekad?' Na zadnje pitanje Galifianakis nije dobio odgovor, ali je dobio žvakaću gumu. I to u oko!