PRVI JAVNI GOVOR

Lewinsky progovorila: Voljela sam Clintona!

21.10.2014 u 12:26

Bionic
Reading

Monika Lewinsky održala je govor na skupu koji je organizirao časopis Forbes, a tijekom kojega je prvi put javno progovorila o skandalu s bivšim predsjednikom SAD-a Billom Clintonom

Unatoč velikoj tremi koju je imala jer do sada nikada nije držala govor u javnosti, bivša tajnica i ljubavnica tadašnjeg predsjednika SAD-a Monica Lewinsky dirljivi govor stoički je podnijela, posebno ako obratimo pažnju na sadržaj onoga o čemu je govorila.

Objasnila je kako je prije 16 godina stigla u Bijelu kuću kao stažistica. 'Tada sam imala 22 godine, završila sam fakultet i počela stažirati u Bijeloj kući. No zaljubila sam se u svog šefa. No moj šef bio je predsjednik SAD-a. Započeli smo aferu 1995., a ona je s prekidima trajala dvije godine. To je bilo dobro za mene, sve dok nije dospjelo u javnost. Mnogi su mi govorili da bih trebala promijeniti ime, a neki su me čak zapanjeno pitali zašto to već nisam učinila. Ali ja sam i dalje Monika Lewinsky', rekla je na početku govora.


Kada je govorila o obitelji i bratu, nije mogla zaustaviti suze. Tijekom polusatnog govora, Monica je ustvrdila kako se na skupu pojavila kako bi se borila protiv 'toksične internetske kulture', jer su se upravo putem interneta počeli širiti tračevi o njoj i Clintonu. Cijeli emotivni govor bivše ljubavnice Billa Clintona poslušajte ovdje: