BRAD PITT OTKRIO

'Brak je promijenio moju vezu s Angelinom'

18.10.2014 u 15:03

Bionic
Reading

Slavni glumac otkrio je kako je brak utjecao na njegovu vezu s Angelinom i priznao da je njihova veza sad čvršća nego prije

Jedan od najljepših holivudskih parova vjenčao se u intimnoj ceremoniji na jugu Francuske u kolovozu ove godine. Brad i Angelina dugogodišnju su vezu odlučili okruniti brakom na nagovor djece koja nisu mogla dočekati da im se roditelji vjenčaju.

'To je bio predivan dan i mislim da smo s tim činom dobili i dodatnu sigurnost', rekao je holivudski ljepotan u intervjuu za Good Morning America

Nedugo nakon vjenčanja glumački par otputovao je na Maltu gdje snima svoj drugi zajednički projekt, dramu 'By The Sea'. Angelina je napisala scenarij, a ujedno će i režirati film koji govori o izazovima s kojima se susreće bračni par s dugogodišnjim stažom tijekom svog odmora u Europi 70-ih godina prošlog stoljeća.


Pitt trenutačno promovira svoj novi film 'Fury', dramu o Drugom svjetskom ratu, a priznaje da se osjeća prilično iscrpljeno i traumatizirano nakon njegova snimanja.

'Često sam slušao priče o glumcima kojima je dugo trebalo da se riješe uloge, a to se dogodilo i meni ovoga puta. Zaista sam uronio u ovu ulogu', komentirao je Pitt.