TRČI MARATON

Todorićeva Milica oduševljava svojim planom

05.10.2014 u 09:54

  • +17

Poznati na završnoj večeri Cro a Portera

Izvor: Pixsell / Autor: Petar Glebov

Bionic
Reading

Svoju manekensku liniju Milica Mihajlović održava trčanjem, a otkrila nam je da će uskoro sudjelovati u zagrebačkom maratonu

Na posljenjoj večeri SCHWARZKOPF Cro A Portera svoje revije predstavili su Lokomotiva, Sonja Lamut, Twins, Ivanman i Matija Vuica. Čast da zatvori prestižnu modnu manifestaciju pripala je Matiji Vuici koja je točku na i  stavila svojim romantičnim haljinama i kaputima, a iz prvog reda oduševljeno su njenu novu kolekciju pratili Severina, Nina Badrić, Vlatka Pokos, Vanna i mnogi drugi.


Ipak možda najviše pažnje u prvim redovima plijenila je manekenka Milica Mihajlović koja je odgledala sve revije. Lijepa djevojka Ivana Todorića pažljivo je pratila revije u društvu prijateljice, a na kraju nam je i rekla što ju je najviše oduševilo. 'Oduševila me Sonja Lamut. Prvi bež kaput je bio genijalan i još me jedan outfit osvojio u ove prve tri revije, duga suknja na pruge s bijelim džemperom', rekla nam je Milica.

U razgovoru nam je otkrila da od gradova u kojima je živjela simpatizira Pariz, ali najviše voli New York. 'To je moj drugi ili treći grad. Zagreb, Beograd, New York, to su tri grada koja su mi u srcu', rekla nam je Milica koja te večeri nije nosila štikle.

Milica nam je odala da svoju besprijekornu liniju održava trčanjem, a uskoro će trčati na zagrebačkom maratonu i tome se jako veseli.

Spomenuli smo joj da je u trendu. Svijetom sada vladaju brinete, poput Amal, Kate Middleton i ostalih...
'Nikad nisam bila plavuša. Uvijek sam bila prirodna brineta. Iako mislim da su plavuše uvijek in, to se ne može osporiti. Vječna je to borba, ali prirodno je najljepše', dodala je.