JELENA RADAN:

'Majčinstvo je najveća promjena koja mi se dogodila'

23.09.2014 u 18:11

Bionic
Reading

Uspješna glazbenica uživa u svojoj obiteljskoj idili, a početkom ljeta izašao je njezin spisateljski uradak - dječji roman 'Zeda'

Premda nerado govori o svom privatnom životu, pjevačica Jelena Radan u intervjuu za novi broj Lise progovorila je o odnosu s partnerom Borisom Sekulićem, njihovoj devetomjesečnoj kćerkici Maši, kao i o svom spisateljskom debiju, dječjem romanu 'Zeda', te prvom nastupu nakon što je postala mama.


Posljednjih godinu dana glazbenica Jelena Radan kao da živi svoj san. Nakon što je izdala album 'Voyage', koji je i među kritikom i među publikom naišao na sjajne reakcije, a potom u siječnju prvi put postala majkom, početkom ljeta izašao je njezin literarni prvijenac, dječji roman ‘Zeda’.

'Znam da će zvučati otrcano, ali majčinstvo je definitivno najveća promjena koja mi se dogodila. Više sam na zemlji zato što nemam toliko vremena za sebe i što sam uglavnom kod kuće. Ali najljepše od svega jest to što ne osjećam frustraciju zato što sam stalno doma s bebom', rekla je Jelena, čiji intervju u cijelosti možete pročitati u novom broju Lise, od 22. rujna na svim kioscima.