ESTRADNA CARICA

Severina vrućim kožnim hlačicama zapalila Rujanfest

20.09.2014 u 10:21

  • +11

Severina na Rujanfestu

Izvor: Promo fotografije / Autor: Ivan Pavliš i Igor Mulc

Bionic
Reading

Severina Vučković osim svojim hitovima, počastila je publiku Rujanfesta i sebi svojstvenom seksi odjevnom kombinacijom te odličnom atmosferom

Moramo priznati da je kontrast vrućih crnih hlačica i bijele bluze izgledao sjajno na Severini - pogotovo u kombinaciji s provokativnim čarapama i visokim petama. Pretpostavljamo da je to dio razloga zašto je atmosfera u punom šatoru na Rujanfestu bila sjajna.


Prava euforija je nastala kad je Severina zajedno s trubačima otpjevala svoj novi hit- 'Uno momento', najslušaniju pjesmu godine, koja na YouTubeu broji preko 21 milijun pregleda.

Nakon nastupa splitske pjevačice svojim brojnim hitovima publiku je zabavljao miljenik ženske publike, Saša Matić. Severina i Saša Matić su najavili skorašnji izlazak zajedničkog dueta.

Kao i prethodnih godina i ove je godine osiguran besplatan prijevoz za posjetitelje, odnosno besplatni autobusi iz nekoliko Hrvatskih gradova te s nekoliko lokacija iz grada Zagreba. Ulaz je za sve posjetitelje besplatan do 19 sati dok će se nakon 19 sati ulaznica naplaćivati 20 kuna.

Lokacija pored trgovačkog centra Westgate u prošlosti se pokazala kao odličan prostor za organizaciju ovakvih manifestacija, a uz prihvatljive cijene, odlično organiziran prijevoz te niz pogodnosti za posjetitelje, 7. izdanje Rujanfesta ponovo će oduševiti sve svoje posjetitelje.

Tisuće obožavatelja nesumnjivo su zadovoljni otišli kući s prvog dana Rujanfesta. Kako je Severina izgledala, možete vidjeti u fotogaleriji i na snimci s YouTubea.