SLAŽETE SE?

Zbog ovog volimo Danielu Trbović

19.09.2014 u 10:48

  • +22

Brojni poznati na otvorenju novog GHETALDUS @ Ban centra

Izvor: Promo fotografije / Autor: John Pavlish

Bionic
Reading

Dok su brojne poznate dame iz javnog života na otvaranju oftalmološkog centra bile uređene kao za modnu pistu, Daniela Trbović stigla je u vrlo ležernom i izdanju

Brojna poznata lica iz javnog života okupila su se u četvrtak navečer na otvorenju optičko oftalmološkog centra Ghetaldus. I dok se u Splitu održavao izbor za najljepšu Hrvaticu, bacimo li oko na neke gošće ovog eventa poput Renate Sopek, Ecije Ivušić, Ive Balaban, Mirne Maras i Ive Jerković, čini nam se kao da su te poznate dame također stigle na svojevrsno natjecanje u ljepoti.

Vrtoglavo visoke potpetice, ultrakratke haljinice, naglašena šminka i frizure, skupe torbice i ostali, posljednji modni krikovi vrištali su s ljepotica koje su pomno odabrale svaku krpicu za ovaj izlazak. Ipak, najugodnije modno iznenađenje večeri bila je HTV-ova voditeljica i urednica Daniela Trbović koja je svom ležernom stilu dosljedna već dugi niz godina. Gotovo bez trunke šminke, u širokim trapericama i tenisicama, Daniela je još jednom dokazala da nije rob modnih trendova te da je jedna od rijetkih domaćih šoubizerica koje su modno neopterećene.


Na glamuroznim društvenim događanjima uvijek je stilski upadljiva, no udobnost joj je na prvom mjestu. Nedavno je ustvrdila da je po pitanju izgleda više komotna nego tašta. 'U prigodama gdje se očekuje napikavanje u štiklama, a vani su hladnoća i snijeg, biram tople čizme. Dakle, više vodim računa o zdravlju, nego o izgledu, a opet, neke stvari ne bih prepustila majci prirodi', rekla je Daniela.