PRAVI ZIMNICU

Nives Celzijus prava je očajna kućanica

16.09.2014 u 14:03

Bionic
Reading

Unatoč tome što je svaki njezin nastup vrlo provokativan i izazovan, u svoja četiri zida Nives Celzijus prava je očajna kućanica

Spisateljica i pjevačica Nives Celzijus, poznato je, vrijedna je domaćica.


Iako je ove godine pokorila top liste svojom pjesmom 'Karanfili', koja je dobila nagradu za hit godine od čitatelja 24 sata na CMC festivalu, te izdala knjigu 'Gola istina 2', kod kuće Nives igra sasvim drugačiju ulogu.

Uz pomoć sestre Mateje, Nives vrijedno priprema ajvar, a fotografije je objavila na svojoj stranici na Facebooku. 'Pripremamo zimnicu... njam, njam', napisala je.

Nives nam je jednom prilikom priznala da ponekad pretjeruje u kućanskim poslovima.

'Poprilično sam očajna kućanica. Čak su mi prijatelji preporučili psihijatra. Uviđam da nisam normalna. Čim bih došla doma, iako sam letjela cijelu noć i nisam spavala, ušla bih u stan i odmah počela čistiti', rekla nam je Nives, dodajući da je loša domaćica jer stalno vidi nešto za čistiti pa njezini prijatelji, čim dođu, skrivaju krpe i deterdžente od nje.

'Zabavna večer sa sekom, radimo ajvar danas... Dragi moji karanfilčići, jednu teglicu namijenila sam upravo nekome od vas, zato me oborite s nogu. Onome najkreativnijem uskoro stiže paketić na kućnu adresu', napisala je Nives a nakon toga je nastala prava pomama za njenim proizvodom.