NISU BILI ZA DUGE STAZE

Ovi brakovi slavnih su rekordno kratko trajali

21.08.2014 u 10:47

Bionic
Reading

Nakon što su pojavile glasine da se nakon godinu i pol razvode Joško Lokas i Nataša Janjić, prisjetili smo se još brakova kratkoga vijeka na domaćoj estradi

Devet mjeseci nakon ulaska u brak i šest mjeseci nakon rođenja kćeri rastali su se Gordan Giriček i Nataša Gulan, i to zbog novca. Naime u srpnju 2004, kada je Giričeku od Utah Jazza stigla primamljiva ponuda - četverogodišnji ugovor vrijedan nemalih 16 milijuna dolara - on je od svoje supruge zatražio da, iako je već bila u braku s njim, potpiše predbračni ugovor koji bi u slučaju razvoda štitio njegovu zaradu. To mu se na koncu isplatilo jer je njegova bivša supruga dobila tek 130 tisuća kuna.


Bivša feminemka Pamela Ramljak trenutno uživa na drugom medenom mjesecu. Lijepa pjevačica udala se za Mladena Salajstera nakon crkvenog razvoda od Stojana Rakitića, s kojim se vjenčala u studenom 2008. Nakon godinu dana par je pokrenuo brakorazvodni postupak. Stojan i Pamela prije braka su bili devet godina u vezi, a prilikom razvoda Pamela je odmah zatražila i crkveno poništenje te zajednice, što je i dobila tri godine kasnije te joj je to omogućilo ponovno vjenčanje u crkvi.

Jedna od domaćih rekorderki u trajanju braka je Lana Pavić rastavši od Ivora Vucelića u roku od dva mjeseca. Iako su najprije na glasine da se sve srušilo tvrdili da je riječ o nesporazumu, Ivor i Lana ekspresno su se rastali te se više nisu osvrtali na taj period života.

Nakon samo 14 mjeseci braka razvela se bivša loto djevojka Paola Poljak. Njena turbulentna veza s redateljem Dominikom Sedlarom, poslije kratkog pomirenja, brzinski je okončana. 'Rekao mi je da će mi, ako prekinemo, život učiniti paklom. Za njega sam bila anoreksična i psihički nestabilna', rekla je u svojoj ispovijesti Paola.

Razvod koji je više sličio reality showu onaj je Vlatke Pokos i Josipa Radeljaka Dikana. Brak je trajao godinu i četiri mjeseca, nakon čega je Dikan izbacio Vlatku iz kuće. Novinari su pratili protagoniste u stopu, svatko je pričao svoju priču, a na kraju je Vlatka o tom teškom razdoblju napisala knjigu pod nazivom 'Život u raju'. 'Na ulicu sam izbačena bez dokumenata, odjeće inovca. Još uvijek nemam ni svoju putovnicu', rekla je tada Vlatka Pokos u 'Temi dana' Hloverke Novak Srzić.

Brzi i žestoki brak odvozila je Malina Grahek i Josip Šelendić, a Nina Morić je u bračnoj luci s  Massimilianom Dossijom izdržala tek 60 dana.