HITA PREMA MILIJUNU

Samo je jedna Seve! Ponovno oborila rekord!

23.07.2014 u 18:05

Bionic
Reading

Ono što su na estradi na svjetskoj razini Beyonce, Shakira ili Rihanna, to je Severina na ovim prostorima. U nešto više od 24 sata, njezin novi singl pregledan je preko 900.000 puta

Dolaskom doba interneta, zlatne i platinaste ploče glazbenika više nisu u prvom planu. Sve se počelo mjeriti klikovima na internetu koji su postali jedan od glavnih mjerila popularnosti zvijezda.

Ono što su na estradi na svjetskoj razini Beyonce, Shakira ili Rihanna, to je Severina na ovim prostorima.

Jučer je premijerno na YouTubeu i Severininoj Facebook stranici objavljen novi singl 'Uno momento' koji je u nešto više od 24 sata pregledan gotovo 900.000 puta. Time se 'Uno momento' svrstao u internetsku povijest hrvatske i regionalne glazbe kao pjesma koja je u rekordnom roku postala hit singl s tolikim brojem pregleda.

Dosadašnji regionalni rekord po broju pregleda držala je Severinina 'Italiana' koju je u prvom danu prije dvije godine preslušalo pola milijuna ljudi, da bi danas imala preko 37 milijuna pregleda na YouTubeu, čime uvjerljivo drži YouTube rekord najslušanije pjesme u regiji, a u tijeku dana se očekuje da će 'Uno momento' preći milijun klikova.

'Presretna sam, iznenađena, u sebi skačem do plafona' – napisala je Severina na svojoj Facebook stranici.