LJUBAV U PAVELU

Antonia i Aljoša ne mogu sakriti kemiju i strast

21.07.2014 u 13:49

Bionic
Reading

Glazbeno-ljubavni dvojac benda Pavel, 25-godišnja Antonia Matković i 38-godišnji Aljoša Šerić pravo su osvježenje na domaćoj glazbenoj sceni u što su nas uvjerili nakon singla 'Čuvaj me', a potom i 'Autentično osrednji' čime dokazuju kako su u tome što rade sve samo ne osrednji, a ljubavna kemija dodatno im pomaže u tome

'Bojim se misli, truju me i grizu, mirna sam samo kada sam ti blizu, ako me pustiš, ostat ću bez snage, ako još tvoje dobrote ne ukradem. Ti si jedino moje važno, sve drugo ostaje prividno i lažno. Sve je tobože…' stihovi su to pjesme grupe Pavel koji su u rapidnom roku osvojili mnoge domaće top liste, kritiku i publiku. No za to itekako postoji razlog.

Jedan se krije u vokalu 25-godišnje Antonije Matković, a drugi u kemiji nje i njezina partnera, frontmena Pavela Aljoše Šerića. Njihova se veza, kako nam je rekao Aljoša iz poslovne vrlo brzo pretvorila u ljubavnu. Ovoga ljeta slave prvu godišnjicu ljubavi. 'Tražio sam pjevačicu, skužili smo se, našli da imamo mnogo zajedničkog, od glazbe do svjetonazora, vrlo brzo se to pretvorilo u vezu', objašnjava nam ovaj 38-godišnji odvjetnik koji se glazbom bavi tek nakon radnog vremena. I Antonia slično funkcionira. Nakon što završi s poslom restauratorice, posvećuje se pjevanju.


Kombinacija ljubavi i posla zaista je dobitna. Jer, otkako su zajedno, vrtoglavo se penju prema vrhu. Šarmantni odvjetnik i glazbenik potvrdno odgovara na pitanje je li put ka uspjehu Pavela koincidirao s dolaskom Antonije u bend. 'Antonia ima jedan od najljepših vokala koje sam čuo, posebnu boju i da ona nije otpjevala 'Čuvaj me', upitno je na kojoj razini bi sada bio bend', kaže nam i priznaje kako im kemija pomaže na sceni. 'Imamo jako sličan glazbeni ukus, pa su onda i trvenja minimalna, još nisam naišao na negativnosti koje spominju neki kad govore o tome da nije pametno u vezu petljati posao. K tome, glazbu ni ne doživljavamo kao posao, kad i ako budemo mogli stavljati kruh na stol isključivo od glazbe, možda ću se na nju referirati kao na posao', kaže Aljoša koji nije želio potvrditi šuškanja o skorašnjem vjenčanju. 'Ne razmišljamo previše o budućnosti, lijepo nam je, a jednom je i to moguće ako nam nastavi biti ovako lijepo', rekao je i nadovezao se na novi singl 'Autentično osrednji' koji u svojoj srži slavi prosječnost. Nametnulo nam se stoga i pitanje pristaje li na prosječnost kada je riječ o ljubavi.

'Ne vjerujem da itko priželjkuje osrednju ljubav, jednako kao što nitko ne želi ni osrednju frizuru, osrednji posao ili osrednji ručak svaki dan na stolu, međutim većina nas ipak živi osrednje živote, većina ne skapava od gladi, ali većina ni ne uživa u šampanjcu sa zlatnim listićima, ovisno o tome kakve se karte otvore, treba znati biti zadovoljan i osrednjim. Naravno, kod ljubavi treba povući crtu i težiti ultimativnoj, vrhunaravnoj, isplati se', kaže o ljubavi i singlu koji je već samom objavom potvrdio kako će na glazbenoj sceni biti sve samo ne osrednji, kao ni Pavel koji je, zahvaljujući ovom ljubavno-glazbenom tandemu, pravo osvježenje na domaćoj sceni.