NIJE IŠLO

Jennifer Lopez i Marc Anthony pred razvodom

18.12.2008 u 11:00

Bionic
Reading

Pojavile su se glasine da latino pjevačica Jennifer Lopez i pjevač Marc Anthony ozbiljno razmišljanju o razvodu, a razlog su brojna neslaganja

Premda su sredinom listopada obnovili bračne zavjete na tajnoj ceremoniji u Las Vegasu, u braku poznatog para Jennifer Lopez i Marca Anthonyja i nije sve tako bajno kao što se čini.

Prema pisanju američkog magazina US Weekly, brak dvoje supružnika zapao je u tešku krizu, što se može potkrijepiti činjenicom da se glumica i latino pjevačica prije nekoliko dana pojavila na premijeri filma 'The Curious Case of Benjamin Button' bez vjenčanog prstena i bez supruga.

Anonimni prijatelj blizak paru za američki tjednik je izjavio kako ništa što Jennifer napravi nije slučajno, a naglasio je i da je pojavljivanje bez osmokaratnog prstena bilo snažna poruka Marcu da se promijeni ili da ne dolazi kući.

Navodno se Jennifer na premijeri odlučila pojaviti sama nakon što je nekoliko dana prije Marc do sitnih sati u Las Vegasu tulumario u društvu Eve Longorie i Tonyja Parkera, dok je ona bila kod kuće i brinula se o blizancima.

Iako je njihov brak djelovao skladno, nesuglasice traju već duže vrijeme. U svađama koje su sve češće Jennifer Marca krivi za loše stanje u kojem se nalazi njezina karijera, dok je on užasno posesivan te samo komentira da djeca opet plaču i da se više ne može zabavljati kao nekada.