POTRESNA PRIČA

Vanessa Mae progovorila o zlostavljanju

20.04.2014 u 21:28

Bionic
Reading

U potresnom intervjuu za Daily Mail slavna violinistica i skijašica otkrila je da ju je tijekom djetinjstva majka fizički zlostavljala te da ne komuniciraju već više od desetljeća

Na putu za Zimske olimpijske igre u Sochiju, Vanessa Mae primala je mnogo poruka, no jedna joj je zapela za oko. Pisalo je: 'Sretno, čuvaj se, uživaj.' Poruka nije imala potpisa i poslana je s nepoznatog broja.

'Pitala sam se tko bi to mogao biti. Onda mi je palo na pamet da je to možda moja majka', rekla je Vanessa u intervjuu za Daily Mail.

Skijašica koja je svijetu ipak poznatija kao nadarena violinistica, otvoreno je progovorila o odnosu s majkom s kojom već godinama ne razgovara.
Na poruku joj je, kaže, odgovorila, ali komunikacija je tu stala i nije sigurna želi li je uopće vidjeti.

Razlog je tretman koji joj je majka pružila u djetinjstvu i tijekom mladosti.

Sve do 20 godine nije smjela sama izaći iz kuće, a njeno ropstvo potrajalo je sve do 21. godine kada je s majkom prekinula sve odnose.

'Tjerala me da klečim pred njom kako bi mi pokazala tko je u našem odnosu podređen, a tko gospodar', iskreno je otkrila Vanessa.

'Nikada si nisam sama namjestila krevet, nikada nisam pripravila doručak, nikada nisam sama hodala ulicom, nikada nisam sama kupila mlijeko. Sve u mom životu bilo je usredotočeno na karijeru violinistice. U jednu ruku može se gledati kao kraljevski tretman, a u drugu kao ropstvo', nastavila je kazavši da bi je, kad bi odsvirala krivu notu, i majka i učitelj udarali po rukama i licu.

Učitelj je to posljednji put učinio kad je imala 15 godina te mu je vratila istom mjerom.

Mae je kazala i da ima sjajan odnos s bakom, koja je nježna i draga žena, ali je isto tako u mladosti kažnjavala njenu majku.

Brak i djecu ne planira te posve uživa u slobodi, daleko od svake stege.