POČETAK KARIJERE

Sjećate li se Mile Horvat kao fatalne plavuše?

10.04.2014 u 13:50

Mila Horvat

Izvor: tportal.hr / Autor: Davor Pongračić

Bionic
Reading

Mlada, ambiciozna i puna energije, u ranim dvadesetima Mila Horvat stigla je na HTV. Tada je bila fatalna plavuša koju je kamera, što zbog lijepog lica, što zbog profesionalnosti, odmah zavoljela

Inače, Mila je rođena u Celju, djetinjstvo je provela u Humu na Sutli, a već s 14 godina preselila se u Zagreb i živjela u učeničkom domu. Nakon jezične gimnazije upisala je studij novinarstva i ubrzo počela obnašati praksu na HTV-u. Tri godine radila je novinarski posao iza kamera u emisiji 'Dobro jutro, Hrvatska', a njezina se daljnja karijera odvijala korak po korak.

Prvi put se pojavila na ekranu u emisiji 'Bljeskalica' 2003, a u studio emisije 'Dobro jutro, Hrvatska' sjela je 2005, kada je počela sezona godišnjih odmora, pa je trebalo zamijeniti neke od glavnih voditelja. Tada 25-godišnju Milu kamera je odmah zavoljela, što nimalo ne čudi s obzirom na to da je u svom poslu oduvijek bila perfekcionist, a izgled joj je samo išao u prilog. Mila je naime tada bila fatalna plavuša i malo tko ne bi zapazio njezinu energiju i seksipil. Odmah je postala jedno od omiljenih mladih lica HTV-a.


Godine 2006. počela je njezina suradnja sa sportskom redakcijom, a mnogi njezini sportski kolege smatraju je jednom od najboljih sportskih novinarki koja si ne dozvoljava nepripremljenost i pogreške.

Iako je nedavno uzela kratku pauzu zbog bolovanja, svima je zahvalila zbog brige i poručila da je dobro, a kolege s HTV-a s radošću očekuju njezin povratak.