BOGATA KARIJERA

Gimnazijalka Lambaša ljubovala s profesorom informatike!

13.08.2009 u 12:14

Bionic
Reading

Da Lambašine kontroverzne veze s muškarcima barem 25 godina starijima od nje i nisu baš neka novost, govori najnovija informacija iz njezina rodnog grada

Dolores Lambaša je kao učenica gimnazije Antuna Vrančića u Šibeniku bila u vezi s dvadeset i osam godina starijim profesorom informatike Vedranom Jakšićem, prenosi Jutarnji list. O tome je potajno brujao čitav grad, a Jakšić se svojevremeno s pravom bojao da njihova veza bude sankcionirana.

Vedran Jakšić, osim što je očito svijetli primjer hrvatskog školstva, smjera 'Lolita', dvostruki je svjetski prvak u bodybuildingu, a s mlađahnom je učenicom Lambašom bio u vezi nekoliko mjeseci.

Neslavno napušteni Frano Lasić je, na kraju, njezin najmlađi momak, stariji samo 27 godina, a u razlici u godinama slijede Jakšić sa 28, Ivo Gregurević sa 29 godina razlike te njezina najnovija (ako već nije najmlađa) ljubav Dikan Radeljak, koji je imao ne više tako svježih 39 godina u času Doloresina rođenja. No budući da je on jedini od njih koji javno poklanja Hermesove satove, kako prenosi Gloria, ta različica i ne bi trebala biti takva noćna mora.