ZBOG SESTRINE SMRTI

Pale strašne optužbe na račun Julije Roberts

12.02.2014 u 14:01

Bionic
Reading

Dobar prijatelj zaručnika Nancy Motes tvrdi da je Julia Roberts posredno kriva za njenu smrt, a suze u javnosti samo su potraga za publicitetom

Julia Roberts i njena obitelj suzama pokušavaju odati sliku silne žalosti zbog samoubojstva njene polusestre Nancy Motes, no dok je bila živa, zanemarivali su je i ignorirali, na taj je način dovevši do ruba, rekao je John Fraschetti, dobar prijatelj Nancynog zaručnika Johna Dilbecka.

Prije šest mjeseci, kad su je odbacile Julia Roberts i njena majka Netty Lou Motes, Nancy je pala u depresiju iz koje se nije mogla izvući, dodao je Fraschetti, izlazeći iz doma Nancy i Johna.

'Sad imate glumicu koja se pretvara da tuguje zbog Nancy, a nije joj htjela pomoći kad joj je bilo najpotrebnije. Cijela obitelj sad lije krokodilske suze, a nije ih uopće bilo briga za nju dok je bila živa', zaključio je ogorčeni Fraschetti

Nancy Motes je pronađena mrtva u nedjelju u kadi. Uz nju je pronađena veća količina lijekova i opijata. Iza sebe je ostavila oproštajno pismo na pet stranica.