VRUĆA ROBA

Madonnine erotske snimke i ljubavna pisma na aukciji

28.07.2009 u 20:38

Bionic
Reading

Madonnine erotske snimke i ljubavna pisma koje je slala svom bivšem ljubavniku stavljene su u prodaju putem online aukcije

Ljubavna pisama, njih 21, koja je Madonna slala svom bivšem dragom, tjelohranitelju Jimu Albrightu s kojim je bila u vezi od 1992. do 1994. godine, ponuđena su na online aukciji i očekuje se da će postići cijenu od 2.500 funti. Pisma je Madonna potpisala imenom Lola Montez, imenom slavne španjolske plesačice. Na prodaju su ponuđene i audio snimke iz tog vremena. Na dvije mikrokazete iz Albrightove automatske sekretarice nalazi se 17 minuta audio zapisa poruka koje mu je uputila Madonna. Očekuje se da će postići cijenu od 24.000 funti.

Svakako najatraktivniji dio ponude su kućne video snimke opisane kao 'vrlo osobne i intimne prirode'. Riječ o intimnim kućnim video snimkama Madonne u hotelskoj sobi s kolegama sa seta filma 'Opasne igre' iz 1993. godine. Za ponuđene video i audio zapise nisu uključena i prava za javno emitiranje tako da će njihov budući vlasnik moći uživati u njima isključivo u privatnosti svog doma, dok će javnost i dalje ostati prikraćena za zanimljiv sadržaj.

Osim Madonnine ljubavne ostavštine, na aukciji je ponuđeno i više od 450 memorabilija i predmeta povezanih sa slavnim imenima među kojima su i John Lennon, Elvis Presley, Bob Dylan, Bruce Springsteen, The Rolling Stones i Eminem. Aukcija je otvorena do do 5. kolovoza.