SVJEDOCI TVRDE:

'Bilo je vulgarno, uzvanici su se samo opijali'

14.06.2013 u 09:52

Bionic
Reading

'Opijanje, bučna glazba, razuzdani ples, novac koji je vrištao na svaki način… Bijeli dres code na vjenčanju Tamare Ecclestone bila je jedina čista stvar nepristojnog festivala vulgarnosti kćeri Bernieja Ecclestonea koja se ovog tjedna udala za osramoćenog burzovnog mešetara Jaya Rutlanda', tako vjenčanje bogate nasljednice šefa Formule 1 opisuju britanski tabloidi

Diskrecija nije njezin stil, pa je Tamara odlučila pokazati kako se slavi koristeći sve što novac može kupiti. Problem je to što se novcem ne mogu kupiti ukus i stil, piše Daily Mail.

Poznati Grand-Hotel du Cap-Ferrat, nekad sinonim za glamur Hollywooda, bio je žrtva Tamarinog bogatstva, a prizori na beach partyju nakon raskošnog vjenčanja prethodne noći bili su na svaki način ekscesni.

It-girl Caroline Stanbury, bivša djevojka princa Andrewa, sa zabave je objavila na Twitteru: 'Još uvijek tulumarimo, stil Essex.'

Novac je cijelo vrijeme bio u središtu vjenčanja - od trenutka kad su Tamara i Jay sletjeli na jug Francuske, jedan Rolls-Royce čekao je par, a drugi da se ukrca njihova prtljaga.

U utorak je Tamara uplesala u brak u couture haljini Vere Wang s dugim velom i ušivenim kristalima na korzetu. Kao što je poželjela, prvi je ples kao gospođa Rutland otplesala uz pjesmu Lionela Richieja 'Endles Love', koju je izvela Mariah Carey, angažirana za 20 milijuna kuna. Carey je otpjevala i svoju novu pjesmu 'Beautiful'.

Sir Elton John sat je vremena pjevao i svirao uzvanicima, posvetivši sretnim mladencima svoju pjesmu 'Circle Of Life'. Navodno je za nastup plaćen oko 9 milijuna kuna.

Neki su uzvanici tvrdili da je Tamara bila ljuta što nisu došle princeze Beatrice i Eugenie te njihova majka, Sarah, vojvotkinja od Yorka. 'Tamara je bila bijesna zato što se Fergie i njezine kćeri nisu pojavile. Za svoje je vjenčanje iz bajke htjela nazočnost kraljevske obitelji', kazao je izvor.

Iako su troškovi bili viši od 54 milijuna kuna (samo je za hotelske sobe plaćeno 5 milijuna kuna), neki su se žalili da trodnevni događaj nije ispunio očekivanja.

Najviše primjedbe bilo je na mladoženjine uzvanike. Rutlandovi gosti ponašali su se kao primitivci, gurajući se na besplatnom baru i opijajući se do besvijesti.

Tijekom dana mlađi su se gosti zabavljali uz hotelski bazen ispijajući koktele i uživajući u kamenicama, no ostali su se gosti žalili da je zaglušujuća glazba remetila mirno okruženje.

Drugi su uzvanici za Daily Mail komentirali da događaj nije u potpunosti odgovarao rafiniranom luksuzu kakav se očekuje od Cap-Ferrata, jednog od najekskluzivnijih hotela francuske rivijere.

'Bilo je sve besplatno, vrlo neformalno i opušteno. Bilo je gotovo previše neformalno. Jayevi uzvanici su se opijali, a jedan je viđen kako povraća nakon višednevnog alkoholiziranja. Puno je Tamarinih prijateljica pomislilo da su neki od tih muškaraca potencijalni ženici, ali mnogi nisu mogli dočekati da napuste party.'

Jedan je lik ostao iznad svega – Tamarin otac, milijarder  Bernie koji nije platio vjenčanje. 82-godišnji Ecclestone zakasnio je na svadbu jer je na utrci u Montrealu. Navodno je troškove vjenčanja platila Tamara.