SEKSI OD GLAVE DO PETE

Vedrana Linardić zavodila dubokim dekolteom

09.06.2013 u 13:35

  • +14

Umagination party

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Istarski glazbeni spektakl okupio više od 5.000 posjetitelja. Hokejaš Saša Martinović, manekenka Vedrana Linardić, glumica Karla Tafra i sportaš Stipe Drviš plesali uz najnovije svjetske hitove DJ-a Laidback Lukea, Martina Solveiga i Dimitri Vegasa te Like Mikea

Istra je od sinoć ponovno postala centar glazbenih zbivanja u regiji. Umagination je po četvrti je put otvorio svoja vrata svim zaljubljenicima u vrhunsku elektronsku glazbu. Hokejaš Saša Martinović, glumica Karla Tafra i sportaš Stipe Drviš plesali su uz najnovije svjetske hitove. No najviše pozornosti plijenila je manekenka Vedrana Linardić koja je sve zavela svojim dubokim dekolteom.

'Hello' i 'Hey Now' su samo od nekih hitova koji su publiku rasplesali do ranih jutarnjih sati. Njemačka glazbeno-scenska atrakcija Envy My Music otvorila je umaški spektakl, a središnju festivalsku pozornicu s više od 5.000 fanova rasplesao je Martin Solveig, Laidback Luke i Dimitri Vegas & Like Mike.

‘Hrvatska publika u mojem srcu ima posebno mjesto. Ovo je najveći spektakl na kojem sam imao čast nastupati u Hrvatskoj, a umaška publika me u potpunosti očarala. Hvala svima na nezaboravnoj večeri uz obećanje da se uskoro vidimo’, izjavio je nizozemski DJ Laidback Luke.