GORAN NAVOJEC PRIZNAO:

'Radio sam u striptiz baru'

06.06.2013 u 13:39

Bionic
Reading

Povodom finala sezone jedne od najpopularnijih domaćih serija 'Odmori se, zaslužio si' Saša Lozar je u Jutarnjem showu Antene Zagreb ugostio Gorana Navojca koji u seriji glumi simpatičnog propalog poduzetnika Dubravka Kosmičkog

Slušatelji Antene Zagreb pritom su imali priliku doznati da je Goran Navojec svojedobno radio u striptiz klubu, da je bježao od kuće te što točno misli o saborskim zastupnicima.

Sa svojim likom iz serije u Hrvatskoj bi naime najradije usporedio saborske zastupnike: 'Tamo ima jako puno Kosmičkih. Nekad imam dojam da bi nam puno više pomogli kad bi, kao Dubravko, u pidžami ostali doma!' rekao je Navojec.

Na pitanje bi li u striptiz bar išao zbog edukacije, relaksacije ili erekcije, kaže: 'Ja bih sve to objedinio. To bi trebalo nastupiti kao jedna kombinacija za produhovljenje jednog muškarca. Ja sam čak i radio u jednom striptiz baru', priznao je Goran.

'Sve što sam loše kao klinac radio, tu su me roditelji ulovili. Čak su me par puta fizički ulovili kad su me uhvatili kad sam bježao od kuće', priznao je i to slavni glumac.