MILA ELEGOVIĆ:

'Opterećena sam godinama i izgledom, ali se ne pomlađujem'

28.05.2013 u 13:00

  • +11

Mila Elegović na snimanju spota 'Koka'

Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Bionic
Reading

Osim što je nedavno dobila prvu veliku filmsku ulogu, glumica Mila Elegović ima još jedan razlog za slavlje. Upravo je predstavila svoj prvi singl 'Koka' čiji tekst sama potpisuje, a tim nam je povodom rekla kako je ironično progovorila o botoksu kako bi se obračunala s godinama, a usput nam je otkrila kakvi joj muškarci prilaze

Jeste li zadovoljni kako zvuči vaš prvi singl?
Da, jesam i jako sam vesela. Teško je o tome govoriti jer je moj i čudan je osjećaj. Svi su mi rekli da, kada čuju pjesmu, počnu plesati, a to mi je i namjera. Sa svojim suradnicima sam jako sretna. Sve u svemu, jedan jako lijep period.

Što kažu prijatelji, ima li kakvih kritika?
Pa ja sam zapravo na promatranju. Svi misle da će to biti nastavak mojih uloga poput one vrckave iz 'Bitanga i princeza', ali ja se mičem od toga.

Nakon prvog singla, kakvi su vam planovi po pitanju albuma i nastupa?
Imam u planu album. Trenutno su spremna četiri singla koje također sama potpisujem. Koncertne promocije planiram za kraj godine. Ne ganjam cilj, nego putovanje.

Jeste li opterećeni godinama i izgledom, kako pjesma kaže?

Duboko u sebi sigurno da sam opterećena i godinama i izgledom. Ali upravo sam se pjesmom obračunala s tim i super se zezam. Na sve gledam pozitivno. Ovakvih kokica kao ja ima posvuda.

Kako se osjećate u 40-ima? Što je bolje nego u 20-ima?
Ne mogu reći da je bolje ili lošije, samo je drugačije. Mudrost je svakako veća. Ali u životu treba uživati u svakoj dobi. Ne želim razmišljati o prošlosti i budućnosti. Želim živjeti sada.

U pjesmi pjevate i o botoksu. Znači li to da je nestao strah o kojem ste svojedobno pričali?
O botoksu pjevam, ali ga ne koristim. Sva ta pomagala kod žena su postala kao dobar dan. Ljudi postaju robovi. U svemu treba imati mjeru. Moj dobar prijatelj doktor upravo mi je dao inspiraciju za ovu pjesmu kroz koju autoironično progovaram o tome.

Pomlađujete li se nečime?

Starost nas sve zabrinjava, ali ne pomlađujem se niti se kanim pomlađivati.

Izjavili ste kako vam se muškarci boje prići. Jesu li se ohrabrili u posljednje vrijeme?
Ima ih svakakvih. Neki su hrabri, neki su potpuno uplašeni. Mlađi se manje boje prići. To je jako slatko. Ipak, ne treba generalizirati.

Koka