BELMA DŽOMBA:

'Imam skladnu obitelj i trudim se da takva i ostane'

20.05.2013 u 09:00

  • +3

Belma Džomba za nakit Stehlik

Izvor: Promo fotografije / Autor: Marta Klarić

Bionic
Reading

Lijepa Belma Džomba otkrila nam je li Una više na mamu ili tatu, je li već postala mala brbljavica te kako to da nije skidala kilograme poslije poroda

Pisali smo o tome da te majčinstvo dodatno proljepšalo. Znači li to da si možeš priuštiti beauty sleep bez obzira na buđenje noću?
Nema beauty sleepa za mene još odavno. Una je aktivna cijeli dan, a ponekad i noć, tako da sam kronično neispavana. Ali svi kažu da majke zrače nekom posebnom energijom, pa se to valjda odnosi i na mene.

Koliko te majčinstvo promijenilo?
Ne znam koliko me promijenilo, ali definitivno mi se promijenio način života. Živim drugačijim životom. Na prvom mjestu je Una i njezine potrebe, a tek poslije dolazim ja.

Koje su uspavanke aktualne u obitelji Džomba?
Naučila sam sve pjesmice koje se vrte na BabyTV-u... Od Charlieja i njegovih brojeva, pa sve do Gospodina Puža. Ali tu su i one standardne Taši-taši.

Stigneš li se družiti sa svojim curama ili je to nemoguća misija?
Ma naravno da stignem. Lea je isto dobila bebu pa joj nisu dosadne teme o djeci, a Jana se sprema na taj velik korak, pa je sve to zanima. A Ana, ona je mama već sedam godina, pa nam daje savjete. Stignemo se mi družiti i bez djece i ponovno biti one stare.


Rekla si da si odlično izabrala pa možeš li reći da si jedna od sretnih?
Da, odlično sam izabrala i definitivno mislim da sam sretna. Imam lijepu i skladnu obitelj, što mi je najvažnije, i trudim se da takva i ostane.

Pritišće li te rodbina pitanjem kad će drugo?
Ma kakvi, pa ni oni se još nisu snašli s ovom jednom - kud već drugo?!

Una je nedavno proslavila prvi rođendan - je li bilo slavlja?
Je, bilo je.. Zamislili smo malo obiteljsko slavlje, ali nije nam baš pošlo za rukom. Na kraju nas je bilo jako puno, ali svi smo se dobro zabavili.

Priča li Una puno na mamu?
Kako misliš - na mamu? Ha, ha, ha… Da ne znam, mislila bih da je Mirza postavio ovo pitanje. Ne priča baš nešto puno, više su to slogovi, ali ima dobre predispozicije da postane prava brbljavica.

Misliš li da je više na tebe ili na Mirzu?
Kad se rodila, svi su se složili da je ista Mirza. Sada se to već promijenilo i daje se naslutiti da je i moje dijete.

Aktiviraš li po potrebi baka servis?
Da nema baka, ne znam što bih. Jako puno mi pomažu. Da nije bilo moje mame, ne znam kako bih uspjela riješiti te ispite.

Odmah nakon poroda bila si u formi. Imaš li kakvu tajnu za skidanje kilograma?
U trudnoći se uopće nisam udebljala, samo mi je trbuh rastao. Čim sam rodila, već sam bila na staroj kilaži. Tako da i nisam imala tih muka. Ali sada bih trebala početi vježbati, no volje još nemam.

Kao model si pozirala u haljinama Anje Stehlik, pa nemaš brige za ljeto. Sviđaju li ti se takve ženstvene haljine?
Da, Anjine haljine su zaista divne. Nježnih, pastelnih boja, kratke, lagane i udobne. Idealna kombinacija za ljeto.