POTRAGA ZA UTOČIŠTEM

Gdje se skriva Dolores nakon prekida s Dikanom?

06.02.2013 u 09:50

Bionic
Reading

Zvijezda RTL-ove serije 'Ruža vjetrova' Dolores Lambaša navodno više nije u vezi s poduzetnikom Josipom Radeljakom, a kako navodi Story, utočište nakon ljubavnog brodoloma potražila je u svom rodnom Šibeniku

Još donedavno glumica Dolores Lambaša je s oduševljenjem govorila o svojoj tri godine dugoj vezi s poduzetnikom Josipom Radeljakom, no prema pisanju magazina Story, na osnovi navoda njezinih bliskih prijatelja, toj ljubavi je došao kraj.

Navodno je, prema pisanju Storyja, 31-godišnja glumica prije nekoliko tjedana napustila Josipov stan na splitskim Mejama, u kojem je boravila posljednjih mjeseci zbog snimanja 'Ruže vjetrova', i prijateljima povjerila da se u nove životne pobjede planira upustiti sama, ne osvrćući se na prošlost.

Da je njihovoj vezi došao kraj, ni Dolores ni Josip nisu željeli potvrditi ni demantirati, a prijatelji tamnokose glumice navode da je potreban mir i utočište pronašla u obiteljskoj kući u Šibeniku, za koju je nerijetko navodila da je njezina oaza sigurnosti i sreće.

'Kada sam zaljubljena, nemoguća sam. Sve koji se protive mojim osjećajima eliminirat ću, maknuti, ako treba i posvađati se. Posljednja sam luda svijeta kada branim svoje emocije, nedokaziva sam u tim trenucima. Što li su sve mnogi radili kako bi me pokolebali u mojim namjerama, ali bila sam postojanija od stijene. I kad sam srela Josipa, jače nego ikad slutila sam da je to ono pravo, da je život jedan i da neću brojiti usputne žrtve kako bih ostvarila naš odnos. U samom odnosu sam postojana. Vrlo sam odgovorna i odana, srčana dokle god je davanje recipročno', izjavila je Dolores u intervjuu za StoryBook u vrijeme kad je ljubav između nje i Dikana još uvijek cvjetala.