NE ŽELI BITI PONIZNA

Anđa Marić bori se za sina

03.02.2013 u 19:17

Bionic
Reading

Ni nakon četiri sata rasprave sutkinja nije mogla odlučiti hoće li skrbništvo nad Gašperom dati njoj ili njenom bivšem suprugu Primožu Dolničaru. Zamjeraju joj što nije ponizna

Bivši supružnici za sina se na sudu u Ljubljani bore već četiri godine. Ročište u četvrtak trebalo je biti posljednje, no umorna sutkinja prekinula je raspravu i rekla da će im odluku javiti naknadno. Anđa je izašla slomljena, piše 24sata

'Smatraju da sam provokativna i agresivna. Vještakinja je rekla da žena u našem društvu mora biti mirna i ponizna i ne smije provocirati supruga. Rekla je da se odlučila za Primoža jer njegov karakter više odgovara roditelju. Psihijatar je rekao da Primož ima narcisoidni kompleks', kaže Anđa i dodaje da joj je vještakinja zamjerila što se rasplakala u sudnici rekavši kako je to znak slabosti. A i prigovorila joj je zbog slabog slovenskog.

Vještakinja je ustvrdila da otac ima čvršći karakter. Anđa smatra kako su vještaci stali uz Dolničara zato što je ona strankinja u Sloveniji. Kaže da će se za sina boriti do kraja jer joj je rekao da želi biti s njom. Ako ga uzmu, spremna je ići i do Suda za ljudska prava u Strasbourgu.

'O svemu bih trebala šutjeti, kao da sam ja to sve izazvala. Moja sramota je što sam se zaljubila u krivog muškarca. Skandalozno je da vještaci smatraju da moram biti mirnija i podložna mužu kako kod njega ne bih izazivala agresiju iznoseći svoja mišljenja. Pa nismo u srednjem vijeku', rekla je.

Uvjerena je kako su psihijatri i psiholozi procjenu o njezinu karakteru donijeli čitajući forume dok je 2010. bila u žiriju reality showa 'Hrvatska traži zvijezdu'.