TARIK FILIPOVIĆ:

'Zahvalan sam svim dobrim ljudima'

24.01.2013 u 09:31

Bionic
Reading

Nakon nesreće na pješačkom prijelazu kad je na njega naletio terenac, Tarik Filipović misli samo na oporavak

Tarik Filipović odmah je započeo rehabilitaciju u Krapinskim toplicama, gdje je koncentriran na oporavak nakon što ga je prošlog tjedna udario automobil i slomio mu nogu.

Kazalište Kerempuh moralo je promijeniti repertoar, a glumac će se morati oporavljati dva do tri mjeseca.

'Koliko mi je poznato, već dan nakon nesreće kazalište Kerempuh unijelo je promjene u mjesečni repertoar. Naime, sudjelujem u tri predstave koje se trenutačno prikazuju. U predstavi 'Ne igraj na Engleze' u ulozi Piksija zamijenit će me dobar prijatelj Rene Bitorojac. Zamjena će se naći i za ulogu vlastelina Sobakeviča u Gogoljevim 'Mrtvim dušama'. Jedino će do moga povratka biti otkazana izvedba 'Spektakluka' jer je riječ o autorskom radu u kojem se Rene i ja osvrćemo na vrijeme u kojemu živimo i tu me je teže zamijeniti', rekao je za Gloriju Tarik, dok je kviz 'Sve u 7' snimljen do 1. ožujka.

'Mozak i usta savršeno mi funkcioniraju u koji me god položaj postave pa ću s veseljem raditi voditeljski posao', rekao je Tarik koji je zahvalan svima koji su ga se sjetili u teškim trenucima.

'Beskrajno sam zahvalan svim dobrim ljudima koji suosjećaju sa mnom, kao što bih i ja s njima da ih zadesi nesreća', rekao je Tarik kojeg su posjetili roditelji, prijatelji i rodbina, a on vjeruje da će svakog dana biti sve bolje.