KONCERT U ZAGREBU

Zbog presude generalima Nataša Bekvalac otkazala nastup

Bionic
Reading

'Novosadska barbika', kako je nazivaju srbijanski mediji, svoj je zagrebački nastup, najavljen za 23. prosinca, otkazala zbog oslobađajuće presude hrvatskim generalima Gotovini i Markaču

Kako prenosi Slobodna Dalmacija, Nataša Bekvalac svoj je prosinački koncert u Zagrebu, otkazala zbog presude generalima Gotovini i Markaču.

Kako piše Kurir, uz komentar kako Nataša na ovaj način 'brani svoje', pjevačica je trebala nastupiti u klubu u središtu glavnog grada Hrvatske, no kada je čula za presudu haškog tribunala, odlučila je otkazati nastup. Kurir je objavio i navodni sadržaj priopćenja koje je Nataša uputila organizatorima koncerta.

'Poštovani, obavještavam vas da iz objektivnih razloga nisam u mogućnosti održati solistički koncert u Zagrebu 23. studenog, zakazan još prije nekoliko mjeseci. U svojoj petnaestogodišnjoj karijeri nikad nisam otkazala koncert, ali uzimajući u obzir novonastalu situaciju, smatram da je bolje da koncert održim kad se stvore odgovarajuće okolnosti', stoji u tom navodnom priopćenju.

Inače, ova atraktivna plavuša redovito puni stupce i zbog svoje turbulentne veze s manekenom Vladom Vuksanovićem, pobjednikom realityja Survivor.
Neko se vrijeme pisalo i da se slavni par stalno svađa kao i o Natašinim ljubomornim ispadima. Ipak, pjevačica se pohvalila da je u rujnu od svog dečka za 32. rođendan dobila romantičnu večeru u Monaku uz 3.000 crvenih ruža.