STARA LJUBAV

Ivan Herceg u tajnoj je vezi s Ecijom Ivušić?

23.10.2012 u 13:46

Bionic
Reading

Iako njihovi bliski izvori tvrde da su zajedno te su nekoliko puta viđeni u intimnoj atmosferi na javnim mjestima, glumac Ivan Herceg i voditeljica Ecija Ivušić još čuvaju svoju tajnu te ne žele komentirati nagađanja

Nakon što je prošlog tjedna voditeljica Tatjana Jurić priznala da je još prije ljeta završila njezina ljubavna priča s Ivanom Hercegom, mnogim obožavateljicama mladog glumca su srca zakucala jače, no on se, čini se, vratio svojoj staroj simpatiji Eciji Ivušić donosi Story 

Eciju i Ivana i prije su povezivali s donedavnim parom Nikkyjem Vuksanom i Tatjanom Jurić. Eciju su, naime, dovodili u vezu s Nikkyjem, a Tatjanu, pak, s Ivanom, što se na kraju pokazalo točnim.

Ivan je ljeto je proveo nedaleko od Zadra okružen dragim ljudima, a nakon povratka u Zagreb, kad mu poslovne obveze dopuštaju, vikendima, ali i nekim danima u tjednu može ga se primijetiti u noćnim izlascima. Tada se provodi okružen prijateljima, a kako se posljednjih tjedana počelo šuškati, često ga se može vidjeti i u društvu plavokose ljepotice Ecije Ivušić.

Inače, Herceg i Ecija stari su znanci jer su još prije nekoliko godina zajedno snimili kampanju za jednu banku u kojoj on glumi preljubnika, a ona ljubavnicu.