ZRINKA CVITEŠIĆ:

Već godinama nikoga ne zavodim

22.10.2012 u 10:24

Bionic
Reading

Glumica Zrinka Cvitešić otkrila nam je u čemu se osjeća najbolje, za čijim je kreacijama potpuno poludjela i kupuje li katkad i jeftinu robu

Glumica Zrinka Cvitešić na Cro A Porter stigla je u kreaciji Matije Vujice zbog čije revije nije propustila završni dan modnog tjedna na kojemu je Matija predstavila svoju orijentalnu kolekciju.

Rokerski razbarušene kose, Zrinka je zračila seksipilom pa smo je pitali jesu li haljine omiljeni outfit kada je riječ o zavođenju te u čemu se osjeća najseksipilnije. 'To morate pitati Hrvoja, ja već godinama nikoga ne zavodim', rekla je ta lijepa crnka koja priznaje da se najbolje osjeća u trapericama, starkama i bez šminke.

Otkrila nam je kako u svom ormaru od dizajnerskih komada ima najviše Matijinih haljina. Na pitanje zalomi li joj se katkad i šoping u nekom jeftinom dućanu, odgovorila je: 'Apsolutno, ne možeš baš cijelu garderobu imati s potpisom', rekla je Zrinka.

Na konstataciju kako je ona ipak jedna od najbolje plaćenih hrvatskih glumica, odmah nas je prekinula i ispravila: 'Ja sam samo izjednačena s muškim kolegama.' Pitali smo je može li si zato priuštiti birati uloge ili ih odbiti, rekla je kako to nije ništa novo. 'Uloge sam odbijala i kada sam bila studentica. Ako se ne srodim s ulogom, bolje da je ne prihvatim.'