Estrada IDE U ŠKOLU MODE I DIZAJNA

Marijana Batinić opet je zasjela u školske klupe

  • Autor: tportal.hr
  • 9.10.2012 12:57:16
  • 9.10.2012 11:00:48

Lijepa voditeljica emisije 'Ljubav je na selu' Marijana Batinić ponovno je sjela u školske klupe!

Inače diplomirana pravnica, Marijana Batinić odlučila je upisati i talijansku školu mode i dizajna Callegari, koju će pohađati tri godine, a nakon koje će imati zvanje samostalnog dizajnera interijera.

'Godinama se bavim mišlju o razvijanju strasti prema dizajnu interijera, a otkako sam se uselila u svoj zagrebački stan, nisam ga prestala mijenjati i dekorirati. Pravi sam majstor i za muške kućanske poslove. Okrenula sam stan i namještaj naopačke i svemu starom dala novo ruho', pohvalila se Marijana, dodajući da ju je za dodatno školovanje motivirala Mirjana Mikulec kada joj je došla urediti radnu sobu.

Marijana je, kako kaže, oduševljena profesorima i interakcijom na predavanjima. 'Budući da mi je dizajn interijera hobi već jako dugo vremena, nisam na nastavi 'pala s Marsa', ali crtanje mi baš i nije jača strana. Šestar, trokute i olovku nisam držala u ruci gotovo petnaest godina!', priznala je Marijana, dodavši da je urlala od smijeha dok je crtala dijelove kružnice, prave kutove i zlatni rez.

'Namjeravam se baviti dizajnom interijera, a tko zna - možda baš povežem dizajn interijera i televiziju te nastane jedan slatki spoj za gledatelje', zaključila je Mare, odajući da nije najstarija učenica u razredu.

207817,207575,202072,198954
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više