ALKA VUICA:

Kako mi se u 51. dogodila ljubav života

03.10.2012 u 11:34

Bionic
Reading

Alka Vuica govori o budućem suprugu, romantičnom vjenčanju na Kubi, sreći i braku

Alki Vuici u 51. godini dogodila se velika ljubav koju uskoro namjerava okruniti i brakom. Njezino je srce osvojio sarajevski poduzetnik Zlatko Arslanagić, a objasnila je i svoju odluku da stane pred oltar. 'Nisam od onih žena čija je želja bila stati pred oltar, iako to svaka žena zapravo želi. Kad stvarno poželiš nekome reći da je on tvoja ljubav, da želiš s njim ostarjeti i kad to osjećaš - mislim da to treba napraviti', rekla je Alka za Story i priznala kako nije bilo klasične prosidbe.

'Rekao mi je da sam u njegovom srce već postala njegova žena. Doista želim biti njegova supruga. On je već moj suprug. Apsolutno mu pripadam, i tako se osjećam', zaključila je zaljubljeno i priznala kako je u pedesetima ljepše biti zaljubljen. 'Ljubav je zrelija i u njoj se više može uživati', rekla je Alka koja je čak četiri puta bila zaručena iako nikada nije ulazila u brak.

Vjenčanje će biti na Kubi, a iako je planirano do kraja ove godine, zbog posla su ga odgodili za veljaču. Šivanje haljine je prepustila Matiji Vuici.

Budući da Zlatko živi u Sarajevu, a Alka u Zagrebu, često su na putovanjima, ali zajednički život planiraju nastaviti u Istri.

Zaljubili su se 21. listopada na vjenčanju nećaka Zdravka Čolića u Sarajevu, iako su se znali od prije, jer je ona često odlazila u njegov restoran. 'Na tom vjenčanju dogodio se prvi poljubac. Osvojio me svojom pameću. Beskrajno je načitan i obrazovan', rekla je Alka kojoj njezin dragi često kuha, no kaže kako je problem što kuha izrazito kaloričnu hranu.