Estrada SKANDAL NA SNIMANJU

Avu izbacili iz emisije, ona tražila promjenu pravila

Ava Karabatić, koja sudjeluje u emisiji 'Đavolja večera' na TV Pinku, izbačena je iz igre. No, Zadranki to nije bilo po volji, pa je tražila promjenu pravila i da je se vrati u emisiju

Starleta Ava Karabatić s još petoro pozvanih sudjeluje u emisiji 'Đavolja večera' na TV Pinku. Na posljednjem snimanju jedna od natjecateljica odlučila je da upravo Ava treba napustiti emisiju, no Zadranki se to nije svidjelo, pa je počela dramiti da bi trebalo promijeniti pravila i vratiti je u emisiju, prenosi Blic.

Ipak, Ava nije bila svjesna da se nalazi u prostoriji u kojoj se rade intervjui i da je čitavo vrijeme uključena kamera. Gledatelji TV Pinka cijelu će emisiju moći pogledati u utorak u 22 sata.

'Napravila je skandal! Nakon što ju je jedna djevojka izbacila iz igre, Ava je tražila da se pravila promijene i da se ona vrati u emisiju! Sve se događalo u prostoriji u kojoj se rade intervjui i u kojoj je kamera sve vrijeme bila uključena', rekao je izvor iz produkcije Emotion za srpski Svet.

U zabavnoj emisiji sudjeluje šestero ljudi koji se međusobno ne poznaju. Pozvani su na večeru u kojoj moraju proniknuti u mračne tajne ostalih. U početku su svi na istoj strani i zajednički se bore da osvoje što više novca, a onda se obična večera pretvara u 'đavolju'. Tada saznaju da samo jedan od njih nosi novac kući, i to onaj koga sami natjecatelji izaberu kao najboljeg među njima.


191423,107433,78084,63070
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više