OSJEĆAO SLABOST

Bojan Jambrošić zbog dijete završio u bolnici

13.09.2012 u 11:12

Bionic
Reading

Iako je trebao nastupiti na Krapinskom festivalu, 26-godišnji pjevač Bojan Jambrošić večer kajkavskih popevki gledao je u bolničkoj sobi

Bojan Jambrošić se četiri dana prije odlaska u Krapinu osjećao se jako loše pa je otišao na pregled u KBC Zagreb gdje je morao i ostati, jer je zbog dijete svoje tijelo doveo do ruba izdržljivosti. Budući da je u kratkom roku smršavio 20 kilograma, tijelo mu više nije moglo izdržati.

'Htio sam smršavjeti pa sam naprosto prestao jesti, puno sam se kretao, rolao, vozio bicikl. Nisam jeo čak ni voće i povrće, a nisam uzimao ni vitamine. Ali osjećao sam se odlično. No prije desetak dana osjetio sam vrtoglavicu, bilo mi je mučno i uhvatila me neka čudna slabost pa sam otišao u KBC Zagreb da vidim o čemu se radi. Po pogledima liječnika shvatio sam da mi te moje dijete baš i nisu pametne. A ironija je što sad imam idealnih 85 kilograma, ali moram biti na dijeti, ne smijem jesti masnu i slanu hranu – da bi mi se vitamini, minerali i elektroliti vratili na normalne vrijednosti', rekao je Bojan za Gloriju koji se s viškom kilograma borio od djetinjstva.