NE ŽELI SE VEZATI

Je li George Clooney prekinuo sa Stacy Keibler?

12.09.2012 u 10:41

Bionic
Reading

Britanski tabloid The Sun objavio je da je slavni glumac prekinuo vezu sa seksi bivšom hrvačicom, no Clooneyjev PR tim tvrdi da to nije istina

George Clooney prekinuo je sa svojom djevojkom Stacy Keibler s kojom je u vezi tek nešto više od godine dana. No glumac je preko svog glasnogovornika požurio demantirati navode britanskog The Suna koji je priču o prekidu veze slavnog glumca i bivše hrvačice prvi objavio.

'Članak koji je objavio londonski tabloid, a tiče se Georgea Clooneyja i Stacy Keibler, nije istinit. To je potpuna izmišljotina smišljena da se poveća prodaja novina', izjavio je glumčev PR predstavnik Stan Rosenfield za Mail Online.

The Sun tvrdi da je par prekinuo svoju vezu te da su već dogovorili izjavu kojom objašnjavaju prekid. Novine tvrde da se 32-godišnja Stacy povjerila prijateljicama da je njezina veza sa 19 godina starijim glumcem pri kraju, budući da se on ne želi vezati.

George je navodno rekao bivšoj hrvačici da ponovno želi biti sam. 'Rekla je da George ponovno želi biti sam i da nema nikakve namjere ženiti se', rekao je izvor za The Sun.

'Stacy se nadala da ta veza može biti dugoročna. Proveli su vrijeme s njegovim roditeljima, ali se posljednjih tjedana George povukao od nje.'  Članak je objavljen nakon što se par nedavno vratio s ljetovanja u njegovoj vili na jezeru Como, gdje je George često putovao sa svojim djevojkama. Glumac je na jezero Como Stacy prvi put poveo u lipnju i otada su idilično ljetovalište jedva napuštali.

Za to su vrijeme ugostili su brojne prijatelje, kao i Georgeove roditelje Ninu i Nicka. George i Stacy primijećeni su ljetos na zajedničkom ručku s njegovim i njezinim roditeljima, Patricijom i Garyjem. Par je vezu započeo u kolovozu prošle godine, nakon Georgeova prekida s talijanskom manekenkom Elisabettom Canalis. Veza s lijepom brinetom pukla je nakon što je ona u intervjuu dala do znanja da želi brak i djecu.

George je samo jednom bio u braku i to s gumicom Talijom Balsam koja sada glumi Monu Sterling u seriji 'Momci s Madisona' Razveli su se 1993. U intervjuu koji je dao prošle godine CNN-u, George je rekao da nema nikakvih planova da se ponovno oženi. Škakljivo pitanje o braku postavio mu je vlastiti otac Nick (koji je sudjelovao u emisiji uz Georgea). 'Dokazao sam koliko sam dobar u tome i dopušten mi je samo jedan', izjavio je George.

U međuvremenu, Stacy je ovih dana blistala u publici na reviji Vere Wang na Tjednu mode u New Yorku, gdje je pokazala svoju savršenu figuru i preplanule noge u mini haljini bez rukava.