KILOGRAMI SE NE VRAĆAJU

Bojan Jambrošić otkriva kako je izgubio 20 kilograma

23.08.2012 u 09:44

Bionic
Reading

Mladi pjevač domogao se tajne koja mu je donijela vitku liniju. Zamijenio je automobil biciklom i stavio lokot na usta, tako da su se kilogrami samo topili

Nekadašnji pobjednik showa 'Hrvatska traži zvijezdu' Bojan Jambrošić već godinama vlada estradom. Ipak, nedavno smo se iznenadili kad smo primijetili da je Bojan rapidno izgubio kilograme kojih se već dulje vrijeme htio riješiti.

'O svojim dijetama i mršavljenju već bih trebao napisati knjigu jer toliko puta sam se već udebljao i smršavio da je i meni samom smiješno pričati o tome... Doduše, do prije šest mjeseci bio sam deblji 20 kilograma nego sad i odlučio sam smršavjeti zbog sebe, da bih se bolje osjećao. Krenuo sam s oštrom dijetom i starim dobrim režimom: manje jedi, više vježbaj. I tako sam stavio lokot na usta, više vježbao, koliko u teretani, toliko rolanjem i trčanjem. Najbolje što sam napravio je to da sam zamijenio auto biciklom i tako u tri mjeseca smršavio 20 kilograma. Nisam imao osobnog trenera, već sam se uzdao u svoju snagu i volju. Naravno da je bilo razdoblja kada sam htio odustati, ali volja je bila jača i ostvario sam svoj cilj. Sad već tri mjeseca  normalno jedem, ali i vježbam i kilogrami se nisu vratili. Jako sam ponosan na sebe...', rekao nam je Bojan iznoseći mnogo planova za sljedeću godinu.

'Radim na svom novom albumu na kojem glavnu riječ vodi Ante Pecotić i namjeravam ga završiti do kraja godine. Tokom ljeta smo uzeli malu pauzu za odmor i nastupe, ali zato početkom devetog mjeseca krećemo u završavanje započetih pjesama i snimanje nekih dueta', dodao je ponosno Bojan, kojem je ovo ljeto najbolje po mnogočemu.

'Posjetio sam mnogo hrvatskih gradova, bio u Sloveniji, Italiji, a još namjeravam posjetiti Grčku. Upoznao sam mnogo zanimljivih ljudi i ostvario neke nove suradnje koje će sigurno uroditi plodom kasnije', dodao je Bojan te obećao da će s izlaskom novog albuma malo promijeniti imidž.