AH TA SJEĆANJA

Lady Gaga pokazala grudi na internetu

22.08.2012 u 22:34

Bionic
Reading

Lady Gaga je nedavno stavila na YouTube snimku 'Monstervideo 3' u kojem je kolaž starijih kratkih filmova. Među tim kućnim uradcima našla se i kratka snimka gdje Gaga pokazuje svoje grudi pred kamerom

Lady Gaga nije amater kad je u pitanju pokazivanje tijela. Doduše, uvijek do sada su svi ključni dijelovi njezina tijela bili pokriveni, dok u ovoj starijoj snimci, iako dosta brzo i kratko, otvoreno pokazuje svoje grudi.

Obožavateljima 26-godišnje zvijezde bit će nesumnjivo drago vidjeti i tih nekoliko sekundi rijetkog intimnog materijala koji je Lady Gaga odlučila podijeliti sa svijetom. Kratki film u pitanju snimljen je oko Božića kod Gagine sestre Natali.

Vrckava pjevačica se uz vlastitu muziku pretvara da pjeva i u jednom trenutku nekoliko puta digne majicu iznad golih grudi. U pozadini se čuje smijeh njene sestre.

Čak i Gagina majka Cynthia po izlasku iz kuhinje na trenutak zapleše s kćerima. U ostalim dijelovima snimke Gaga provodi vrijeme sa svojim nećakom Zacharyjem, te vježba koreografiju za jednu od svojih izvedaba.

Lady Gagu smo zadnji put vidjeli golu kad se pojavila u reklami za vlastiti parfem Fame.