SEVE, TARIK, VLATKA - SVI SU DOLJE!

Je li među slavnima popularniji Dubrovnik ili Hvar?

20.08.2012 u 13:06

Bionic
Reading

Premijeri, glazbenici, manekenke, glumci... samo su dio elite koja svake godine pohrli na Hvar koji bismo slobodno mogli nazvati 'celebrity otokom'. Njega su u samo mjesec dana posjetili Severina, Goran Višnjić, Branka Bebić, Zoran Milanović, Vanja Halilović i Frane Barbieri, i to nije sve!

Svi putovi vode na Hvar, ali i u Dubrovnik, barem kada je o našim slavnim facama riječ. Na najsunčaniji hrvatski otok pohrlila su mnoga poznata lica koja i tijekom odmora vole biti viđena pa ne propuštaju priliku da posjete top destinacije.

Neki pak krstare na svojim luksuznim jahtama pa svrate tek usput. Jedna od njih je i Severina koja je uživala sa svoja dva mušketira. U bijeloj haljinici i visokim platformicama, prošetala se Hvarom gurajući u kolicima malenog Aleksandra. Svoju je ljetnu rezidenciju tamo pronašao i premijer Zoran Milanović sa suprugom Sanjom i sinovima.

BLISKI SUSRETI
Vlatka Pokos pohvalila se time da krstari Jadranom. Plovila je oko Hvara i Dubrovnika, ali svratila je i do Zrća te se zabavljala u ludim noćnim provodima. Zanimljivo je da je bila na Hvaru u isto vrijeme kad i Snježana Mehun, s kojom je u svađi otkako je u svojoj knjizi 'Život u raju' napisala da je Snježana bila Kerumova ljubavnica. Da cijela priča bude još zanimljivija, nedaleko od jahte Snježane Mehun Kerum je ručao sa svojom Fani. Jedini 'uljez' u ovoj priči bila je Nikolina Pišek uživajući na Snježaninoj jahti.

Na jahti usidrenoj u uvali ispred Palmižane, bivša misica Branka Bebić i njezin suprug Hrvoje Krstulović na godišnjem odmoru uživaju sa svojom dvojicom sinova, Antom i Nikom, a sportski direktor Dinama Zoran Mamić u Carpe Diemu u zaljubljenim pogledima uživao je sa svojom djevojkom Anom.

Na taj 'celebrity otok' otplovila je i Antonija Blaće sa svojim zaručnikom Hrvojem, a tamo se zabavljala i Malina Grahek s prijateljicama. Na palubi svog broda baterije je punio i Goran Višnjić ploveći oko Hvara, dok je slavni dizajner cipela Cesare Paciotti tulumario u Carpe Diemu.

Jedna od najpoznatijih 'hvaruša' definitivno je Ecija Ivušić, koja je došla na taj otok iz Vele Luke, a svojim zanosnim fotkama svakodnevno je punila svoj profil na Facebooku.

Za svoje prvo zajedničko ljetovanje Vanja Halilović i Frane Barbieri odabrali su… pogađate? Hvar! A samim time i potvrdili da su netočna šuškanja o prekidu. Iako je Frane lanjskih godina pristajao jahtom u hvarsku luku, ove godine stigao je - katamaranom. No čini se da mu to ni najmanje nije smetalo uz novu ljubav koja ga je potom odvela u rodni Dubrovnik, u kojem su viđeni s njegovim sinom iz braka sa Sanjom Duggan

I Sanja se se svojim novim dečkom Igorom Maksimilijanovićem nakon Hvara uputila u Dubrovnik te tulumarila s Tanjom Dragović, Goranom Ivaniševićem i Fani Stipković.

Tarik Filipović viđen je kako tulumari u Revelinu, a Dubrovnik za njega i Lejlu ima posebno značenje jer su se u njemu i upoznali.

Stradun nisu zaobišle ni Iva Majoli i Maja Šuput, a novopečena obitelj u sastavu Ljubo Pavasović-Visković, Dina Štern i djeca također uživa u čarima jednog od najromantičnijih gradova na svijetu.