Estrada MARINA PARLOV:

'Za deset godina postat ću novinarka'

  • Autor: N. T.
  • 13.5.2009 12:49:45
  • 13.5.2009 11:43:10

Iako je uglavnom vidimo u ulogama voditeljice na HTV-u, 22-godišnja Marina Parlov željela bi jednoga dana kad ispeče zanat postati novinarka jer bi željela raditi nešto ozbiljnije u životu

'Za deset godina vidim se kao novinarka, a ne kao voditeljica, ali još ne znam u kojem polju', otkrila je simpatična Marina, koja trenutno vodi glazbenu emisiju na HTV-u.

Osim te emisije, Marina se okušala u brojnim projektima još kao tinejdžerica. 'Počela sam na OTV-u sa 17, a onda je uslijedila emisija 'Nova lova' na Novoj TV. Cijela priča počela je spontano, tako da sam u međuvremenu zavoljela taj posao i nastavila voditi emisiju 'Najgol' na HTV-u', izjavila je voditeljica za tjednik Story i dodala da joj je najdraži projekt bila prošlogodišnja emisija 'Volim nogomet'.

Uz brojne obveze na televiziji i na faksu, Marina priznaje da nema vremena za ljubav. 'Nisam zaljubljena i trenutačno ne postoji nitko poseban u mojem životu. Sviđa mi se život kakav vodim, a moram priznati da baš i nemam vremena za ljubav, još sam mlada', rekla je Marina Parlov.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više