tportal.hr

Zagreb
+17
Osijek
+18
Pula
+18
Rijeka
+19
Zadar
+16
Split
+17
Dubrovnik
+15

SANELA DIANA JENKINS

Bosanka među 500 najbogatijih osoba u Britaniji

Sarajka Sanela Diana Jenkins od bivšeg je supruga, bankara Rogera Jenkinsa, dobila 190 milijuna eura te je tako postala jedna od 500 najbogatijih osoba u Velikoj Britaniji

Datum objave:
30.7.2012 18:30

Zadnja izmjena:
30.7.2012 20:11

Kako piše Klix.ba, Sanela Diana, rođena kao Sanela Ćatić, se službeno razvela od supruga koji joj je velikodušno prepustio pola svoga bogatstva procijenjenog na 380 milijuna eura.

Bivši supružnici nagodili su se u procesu koji britanski mediji nazivaju 'najsretnijim razvodom svih vremena'. Nakon tri godine razdvojenosti, Sanela i Roger razveli su se mirno i u prijateljskoj atmosferi.

Oboje kažu da će ostati u prijateljskim odnosima, a Britanac je prijateljima kazao da još uvijek voli Sanelu Dianu te da joj se divi kao majci, poslovnoj ženi i nekome tko je bio savršen bračni partner. Par je u braku bio 10 godina i imaju dvoje djece.

Atraktivna Sarajka je izjavila kako je presretna i zbog nove veze bivšeg supruga i australske manekenke Elle Macpherson.

'Diana će zauvijek biti jedan vrlo lijep dio moga života', kazao je pak Roger koji je s Elle tulumario na Ibizi.  

U budućnosti će bivši supružnici zajednički koristiti 32 milijuna eura vrijedan posjed u Malibuu, a i vikendicu u Bosni i Hercegovini, pišu britanski mediji.

Sanela je u London došla 1993. godine kao izbjeglica, gotovo bez znanja engleskog, a uzdržavala različitim poslovima dok je studirala. Poznata je i po svojim humanitarnim aktivnostima, ali i kao dio jet seta - družila se između ostalih i s Mickom Jaggerom, Eltonom Johnom, Georgeom Clooneyjem, Kid Rockom, Bradom Pittom, Guyjem Ritchiejem... Usprkos svemu, Sanela Diana kaže da je imala osjećaj da nikada nije bila prihvaćena u visokim krugovima.

'Bogate Londončanke su me uvijek gledale kao neku naručenu mladenku iz Istočne Europe', rekla je jednom Sanela.

206988 ,206979 ,206931 ,206913

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


RTL

Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr