tportal.hr

Zagreb
+4
Osijek
+2
Pula
+15
Rijeka
+10
Zadar
+13
Split
+14
Dubrovnik
+15

MISTER I MISICA U PROBLEMIMA

Mister postaje otac, a pobjednicima nije uručena ni nagrada

Događaju se prave drame s ovogodišnjim pobjednicima izbora za Miss i Mistera Hrvatske

Datum objave:
28.7.2012 17:47

Zadnja izmjena:
28.7.2012 18:15

Novi Mister Hrvatske Antonio Šincek je u problemima. U ugovoru koji je potpisalo 12 finalista izbora za Mistera Hrvatske piše da do kraja natjecanja ne smiju biti roditelji, imati više od 27 godina niti smiju biti oženjeni, a Antonio će uskoro postati otac. No još čeka konačan odgovor, donosi 24 sata.

Mister Hrvatske Antonio Šincek zbog otkrivenih činjenica ne želi se odreći titule.

Antonio tvrdi da nije znao da će postati otac kad je pobijedio na izboru. No njegova djevojka Patricia Boduljak bila je tada u petome mjesecu trudnoće, čime se i pohvalila na 'fejsu'.

Direktorica izbora za Miss i Mistera Hrvatske Maja Šostar izjavila je da će s organizatorima svjetskog izbora provjeriti treba li Antonio predati krunu, no od tada je nedostupna.
Problem je i u tome što pobjednici nisu dobili ni osvojene nagrade. Glavni sponzor izbora misteru i misici, zbog sumnje u ispravnost glasanja, nisu uručili nagradu.

'To nije pošteno, ali ionako mi skuter ne treba', zaključio je mister za 24 sata, a to što nije dobila skuter nije pretjerano pogodilo ni Maju.

199979,202254,198791,196658

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr