UZ 12 GODINA MLAĐEG

Demi Moore izvukla se iz depresije

25.07.2012 u 19:41

Bionic
Reading

Demi je snimljena u odličnom raspoloženju tijekom šetnje s novozelandskom zvijezdom Martinom Hendersonom. Par je odavao dojam svježe zaljubljenosti

Iako su 'prijatelji' Demi Moore nedavno izjavili da je glumica depresivna i histerična nakon što su javnost preplavile fotografije zaljubljenog Ashtona Kutchera na kojima izmjenjuje nježnosti s Milom Kunis, izgleda da to i nije posve točno. Čini nam se da je zapravo posve suprotno.

Demi je snimljena u odličnom raspoloženju tijekom šetnje s novozelandskom zvijezdom Martinom Hendersonom.

Prema informacijama kojima raspolaže magazin Life&Style, 49-godišnja Demi i 37-godišnji Martin odsjeli su zajedno nekoliko dana u jednoj vikendici. Viđeni su kako odlaze na romantične ručkove i večere. Oni koji su ih vidjeli tvrde da je Demi očijukala s glumcem, zavodila ga te da je izgledala odlično. Jednog od tih dana ručali su u restoranu Nine Main Bakery and Deli u New Prestonu.

'Stajali su u redu i Demi je, čuvši glazbu, počela zavodljivo plesati', tvrdi osoba koja je bila s njima u restoranu. Nakon ručka otišli su u šoping pa u vikendicu u kojoj su odsjeli. Očevici tvrde da su bili veoma prisni. Zajedno provode sve vrijeme i izgledaju kao zaljubljeni par', tvrde svi oni koji su ih vidjeli zajedno.

Martin Henderson
je novozelandski glumac koji se pojavljuje u spotu Britney Spears za pjesmu Toxic iz 2004. godine. Glumio je u australskoj seriji Home And Away. Od filmskih uloga, zapažen je kao gospodin Darcy u filmu 'Ponos i predrasude' te u hororu 'Krug'.