MAMMA MIA

Severina nikada nije bila zavodljivija

12.07.2012 u 13:47

Bionic
Reading

Svega pet mjeseci nakon porođaja, Severina se vraća koncertnim angažmanima. Kako bi se zahvalila i razveselila svoju vjernu publiku, odlučila je održati nekoliko koncerata po jadranskoj obali

Nakon desetomjesečne pauze od posljednjeg koncerta u Vinkovcima iz rujna prošle godine, prvi veliki koncert održat će u Vodnjanu u popularnom Lighthouse Music Clubu. Koncert je zakazan za 27. srpnja.

Ovo će ujedno biti i prvi koncert na kojem će SeverinaVučković prvi puta sa svojim live bendom na najvećoj open-air pozornici u Istri uživo izvesti svoja dva velika hita - 'Grad bez ljudi' te trenutačno najveći hit na ovim prostorima - 'Italiana', koji trese sve klubove i etere radijskih stanica, a u svega mjesec dana na YouTubeu je preslušan preko devet milijuna puta.

Ponukana velikom popularnošću 'Italiane', Severina je odlučila snimiti videospot u kojem će sudjelovati i njezini obožavatelji. Određeni kadrovi već su snimljeni u Zagrebu, na krovu Westgate Shopping Cityja, zatvorenoj autocesti prema Velikoj Gorici te na Trgu bana Josipa Jelačića.

Dok obožavatelji iščekuju novi videospot u režiji Darka Drinovca, Severina je odlučila obradovati ih kompilacijskim albumom 'Severina - Top 10, izabrao Seve Fan Club'. U proteklih mjesec dana obožavatelji su birali omiljene pjesme iz Severinine karijere, a album će prvi puta na ovim prostorima biti objavljen isključivo u digitalnom obliku i to po popularnoj cijeni. Osim deset pjesama koje su odabrali putem Severinine službene stranice na Facebooku, Severina na albumu poklanja i download pjesme 'Italiana'.

Spomenuti album sa 11 pjesama će od idućeg ponedjeljka, 16. srpnja 2012. od 12 sati biti moguće preuzeti na stranici www.dallasmusicshop.com i to kupnjom putem kreditnih kartica ili SMS-om slanjem ključne riječi ITALIANA na broj 80208 po cijeni od samo 19,99 kn/SMS.