Estrada OSNIVAČ COLONIJE

Razvodi se Boris Đurđević

Brak osnivača grupe Colonia Borisa Đurđevića i supruge Medeje došao je kraju, no odlučili su ostati u dobrim odnosima zbog svojih dvoje djece

Nakon nešto manje od šest godina braka Boris Đurđević i njegova supruga Medea Možanić odlučili su se razvesti, piše Story. Budući da se činilo kako je brak stabilan, ova je vijest šokirala prijatelje supružnika.

'Slijedom novinarskih upita tijekom proteklih nekoliko dana, ovim putem namjera nam je obavijestiti vas i javnost kako smo se supruga Medea i ja odlučili na sporazumni raskid braka te da ostajemo u dobrim i prijateljskim odnosima. Ovo je priopćenje ujedno i jedina službena izjava na temu našeg sporazumnog raskida braka. Ovim putem molimo medije i javnost da poštuju našu privatnost', ekskluzivno za Story poručili su uskoro bivši supružnici.

179224,133358,188811,201585

Navodno je poznati skladatelj i producent već dulje izbjegavao prijateljima pričati o bolnoj obiteljskoj situaciji u kojoj se našao, no njegova očita neraspoloženost dala je naslutiti da proživljava teške dane.

Od prijatelja bliskih paru Story doznaje da je supružnicima najteže bilo reći 'zbogom' zbog djece. Budući da su se i Boris i Medea uvijek trudili privatni život držati podalje od javnosti, pa čak i od svojih prijatelja, ne čudi što su razloge bračnog brodoloma odlučili zadržati za sebe tako da se u tišini, kako doznajemo, Boris prošle subote iselio iz obiteljskog doma i otišao živjeti na nepoznatu adresu.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više